Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van visszaút? Hülyeséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van visszaút? Hülyeséget csináltam, és mindent elrontottam.

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk házasok, van egy két éves gyerekünk.

A kapcsoltunk full tönkre ment, nem tudtuk megbeszélni a problémákat, nagyon durva veszekedéseink voltak nap mint nap. Ebben mind a ketten hibásak voltunk teljesen.

Úgy éreztem nincs tovább, és ez a gyereknek sem jó, így külön költöztünk.

Én rá nagyon hamar elkezdtem randizni valakivel, huu végre érdekes és vonzó vagyok valaki számára. 2-3 hónap alatt leesett, hogy nekem ez nem kell, nem másnak akarok vonzó meg érdekes lenni, hanem a páromnak.

Nem próbáltunk meg mindent, pl terápai vagy utazás, hogy jobb legyen, csak menekültünk.

Egy ideig úgy tűnt év végén, hogy mégis sikerül egybe tartani a családot, de most ő húzta be a vészféket, van valakije.

Tudom, hogy eszeveszett módon elrontottam mindent, de volt valaki ilyen helyzetben? Van még visszaút?

#NemakarokVálást
jan. 11. 14:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

Kétéves gyerekkel elköltözöl, egyből felszedeted magad valakivel, rá három hónapra meg jaj de nagyon hiányzik?

Baszom alásan, más meg évekig gyászolja a kapcsolatát.

Így kell ezt, gratulálok!

jan. 13. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez a kapcsolat mar kihalt de te mehijedtel az egyedülléttől.

Ez természetes.

Szar egy rossz házasság mindkettőtoknek, az egyedüllét pedig csak neked szar ha ugy alakul.

Nincs értelme húzni nyúzni.

Tapasztalat.

Jobb lesz kulon mert van eselyed jó kapcsolatra.

Ha mégis annyira sajnálod akkor tegyél meg érte mindent , es vallald ha néha főleg eleinte elutasít hisz te se voltal mindig jó.

Ha minden toled elképzelhetőt megteszel van esély, de kérdés te akarod-e ennyire nagyon??

jan. 14. 11:26
 13/13 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy valóban csak megijedtem.

Mert mikor különmentünk ezer szazalekig biztos voltam a döntésemben, es abban, hogy teljesen helyrehozhatatlan a kapcsolatunk, magabiztos voltam a jövőt illetően, és itt nem az új párkeresésre gondolok.

De jelenleg mást sem akarok az életben, csak őt és azt, hogy adjunk még egy esélyt ennek a kapcsolatnak.

Sajnos ő most teljesen elzárkózik ettől.

Én pedig teljesen ketsegbe vagyok esve, hogy hogyan tovább, tenyleg csak ez minden vàgyam most.

jan. 14. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!