Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíváncsiak rám egyáltalán a párom szülei?
Figyelt kérdés
Elvált, a szülei még mindig az előző feleségével vannak jóban, sokszor jár le az exnej hozzájuk. Rám 6 hónap alatt egyáltalán nem kiváncsiak, holott semmit nem tudnak rólam, semmi olyat nem tettem, ami okot adna a távolságtartásukra. Barátom, ha megy hozzájuk, akkor mindig mondja, hogy én nem mehetek, mert abból csak veszekedés lenne. Pedig abban is benne lennék, hogy akár a volt feleségével 3-an legyünk ott egyszerre, szoktam vele találkozni, mikor hozza a 4 éves gyereküket, nekem semmi bajom nincs vele. Egyébként a szüleivel se, hisz nem is ismerem őket.2020. júl. 14. 18:19
11/17 anonim válasza:
“Barátom, ha megy hozzájuk, akkor mindig mondja, hogy én nem mehetek, mert abból csak veszekedés lenne.“
Tudnak rólad amúgy? Szerintem a srác valami miatt nem akar felvállalni a szülei előtt.
12/17 A kérdező kommentje:
Tudnak rólam, telefonon egyszer beszéltem az anyukájával, mikor a barátomnak fürdés közben csörgött a telefonja, csak annyit mondtam, hogy a barátom kb. negyed óra múlva vissza fogja hívni. Barátom felvállal, a baráti körét, munkatársait ismerem, bemutatott nekik. Családja közül viszont egyedül a nőverével találkoztam.
2020. júl. 14. 19:09
13/17 anonim válasza:
"Szüleimnek 3 hét után bemutattam, szerintem ez lenne a normális".
Nem, ez egyáltalán nem normális.
14/17 anonim válasza:
Ők egy család voltak, a szülők is így tekintettek rájuk. Ha a párod sem akar elvinni magával, az azért van, mert nem biztos benne, hogy hosszútávon veled lesz. Sokszor válás után van egy átmeneti nő, majd lesz egy komoly kapcsolat újra. Valószínűleg neki te vagy az átmeneti nő, ezért nem akar bemutatni.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok neki átmeneti nő, nagyon is komolyan gondolja a kapcsolatunkat, számtalanszor elmondta, hogy hosszútávra tervez velem és végre bennem minden fontos értéket megtalált.
2020. júl. 15. 06:19
16/17 anonim válasza:
Hat, ha nem ezt mondaná, akkor már nem lennél ott. Az áltatasnak és a hazugságnak ez a lényege...
17/17 anonim válasza:
Elég tutyimutyi a párod.
Ha komoly tervei vannak veled, mégis, mikor kezd hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!