Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kíváncsiak rám egyáltalán a párom szülei?
Figyelt kérdés
Elvált, a szülei még mindig az előző feleségével vannak jóban, sokszor jár le az exnej hozzájuk. Rám 6 hónap alatt egyáltalán nem kiváncsiak, holott semmit nem tudnak rólam, semmi olyat nem tettem, ami okot adna a távolságtartásukra. Barátom, ha megy hozzájuk, akkor mindig mondja, hogy én nem mehetek, mert abból csak veszekedés lenne. Pedig abban is benne lennék, hogy akár a volt feleségével 3-an legyünk ott egyszerre, szoktam vele találkozni, mikor hozza a 4 éves gyereküket, nekem semmi bajom nincs vele. Egyébként a szüleivel se, hisz nem is ismerem őket.2020. júl. 14. 18:19
1/17 anonim válasza:
Mert te csak "Az a nő." vagy. A párod exe meg a felesége.
Meg őszintén, annyira csúnya, senki/semmi nő vagy, hogy összeálltál egy elvált emberrel? Nem véletlen ha valaki elvált! Tudod, ha van a szomszéd kukája mellett egy TV, azt sem hozzuk be, és tesszük be nappaliba. Az hulladék.
2/17 anonim válasza:
Még csak fél éve vagytok együtt, ami kb. semmi, hová sietsz? Gondolom konzervatívak, nehezen emésztik meg a válást és több idő kell nekik, hogy megemésszék az egészet. Ne erőltesd, abból semmi jó nem fog kisülni, különben sem kell jóban lenned a családjával.
3/17 anonim válasza:
#1 Jézusom, te teljesen beteg vagy. :D
4/17 anonim válasza:
Nálam az exem szülei szerettek és állandóan vitt magával. A nej pedig útálta őket. Szóval erre nincs sablon.Én pedig a férjem szüleit nem viseltem,mikor rájöttem, hogy milyen emberek, az anyám meg a férjemet imádja. Zajlik az élet:D
6/17 A kérdező kommentje:
Szüleimnek 3 hét után bemutattam, szerintem ez lenne a normális. Szeretnék velük jó viszonyt ápolni, eddig minden kapcsolatomban nagyon jóban voltam az akkori párjaim szüleivel.
2020. júl. 14. 18:34
7/17 anonim válasza:
6 Én nem szeretem ezeket a bemutatkozósdikat,mint ha a fogamat húznák első alkalommal (mindig megpróbáltam kíhúzni alóla magam-legalábbis először) mert előbb utóbb megszeretjük a másikat, aztán utána nehezebb nekik is, nekem is..kivéve a férjeméknél.
8/17 A kérdező kommentje:
Jó lenne megismerni,kik nevelték a páromat, milyen emberek ők, sok-sok vicces gyerekkori törtenetet meghallgatni, közös programokat csinálni velük (pl. bográcsozás, grillezés, strandolás, kirándulás).
2020. júl. 14. 18:45
9/17 anonim válasza:
Találkoztál már a szüleivel egyáltalán?
10/17 A kérdező kommentje:
Nem, ezért írom, hogy szeretném megismerni őket.
2020. júl. 14. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!