Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra lehet kezdeni az életet két gyerek mellett is?
Anyukám pár évvel ezelőtt vált el. Apám ivott. Egyszer adott neki esélyt, volt elvonón, 5 év múlva megint elkezdte. 19 éves házasságnak lett vége. Anyu nehezen kezelte nagyon, de előttünk (gyerekei előtt) tartotta magát és mindent megadott mindig nekünk. Nem az volt neki az első, hogy vajon tetszeni fog e más férfiaknak. Első szempont az volt, hogy teljesen kilábaljon a sérelemből és fájdalomból. Mára már kijelenthetem, hogy sokkal de sokkal boldogabb, mikor még feleség volt. Több mindent elért az életben és többet tudott tenni azért, hogy jobb élete legyen.
Férfi még nincs a láthatáron, de szerintem lehet új életet kezdeni.
Hát persze! Pont ennyi idős voltam, mikor megismerkedtem a második férjemmel. Nekem akkor 5 éves volt a kislányom. Sajátjaként szereti. Ja, és Banhof ...(remélem jól írtam :-)
Egyetlen alkalommal mozdultam ki, mikor már anyumék zavartak, és hopp...:-)
Sok sikert kívánok!
Szia! Nekem kicsivel több, mint 2 éves volt a fiam, mikor megismertem jelenlegi férjemet. Neki is volt egy ilyen idős lánya. Persze ő az anyukájával él. Az eleje nem volt egyszerű, mert a fiam nehezen értette meg, hogy ez a kislány miért jön ide, ki ő...stb. Ráadásul a fiam 1,5 fejjel nagyobb a kislánynál, holott csak 2 nap van köztük...fel lökte akaratlanul is....stb. Mára nagyon jól kijönnek, megértették és elfogadták a dolgokat. Nálunk az volt a legfontosabb, hogy a gyerekek elfogadják egymást és minket /idegeneket/ is. Ez sikerült, így szabad utat kaptunk:)
Fiatal vagy még, 2 gyerekkel is előtted az élet. Én úgy vettem észre, hogy a családos apák /akiknek van gyerekük/, sokkal jobban tolerálják a másik félnek a gyermekeit. Ez nem azt jelenti, hogy ha a férfinak nincs, akkor nem vesz komolyan.
25 évesen annyi esélyed van, mint az első bálozóknak!
Még 1-2-3 pasit elhasználsz. Jut bőven.
Nem könnyű, mert a legtöbb férfit azért zavarja, ha úgymond nem a sajátját neveli. DE azért van ellenpélda. Legtöbbször ha nem jössz be valakinek, csak egy kényelmes ürügy azt mondani hogy a gyerek miatt nem akar semmit, így nem kell normális magyarázatot kitalálnia.
Vannak szintén elvált férfiak is akiknek már van gyerekük, közülük is jó eséllyel találnál.
Egyébként meg csak tisztelni tudlak hogy két gyerek ellenére is fel tudtál állni amiért a férjed megcsalt, és úgy viselkedett ahogy.
26F
Szia!
Én 2 gyermekkel kezdtem új életet, s 2 év után megtaláltam azt a férfit, akit mindig is kerestem. S ő imádja a gyerekeimet, s ha minden igaz, útban van a közös kis babynk. Úgyhogy csak kitartás, már én sem hittem benne, szinte már feladtam, s akkor betoppant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!