Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem azért, hogy nekem, mint apának adják a 2 gyereket?
Elváltatok már, és gyermekelhelyezés megváltoztatást kérnél, vagy még nem váltatok el hivatalosan? A megváltoztatás nehezebb ügy, nagyon alapos indok esetén hagyják jóvá. Az, hogy szerinted 2-ig alszik, nem tűnik bombabiztosnak.:) A gyermekek szenvednek valamiben hiányt, betegség esetén ellátja-e őket, tanulmányi problémák felmerültek-e, stb.?
Attól is függ, mióta vannak a gyermekek az anyukával, és hogy Te milyen messze laksz tőlük. Ha hosszabb ideje áll fenn a mostani állapot, és Te sem 5 perc sétára laksz tőlük, akkor mekkora változást jelentene a gyermekeknek, ha Nálad lennének elhelyezve? Másik suliba kellene járniuk? Ha igen, ilyen esetben a bíróság általában azt hozza fel érvként, hogy a gyermek állandósághoz fűződő joga az elsődleges.
Az ilyen kéréseket általában azzal szokták lesöpörni, hogy a környezetváltozás nem áll a gyermek érdekében, különösen kiskamaszok esetén.
Vajon miért lett törölve a válaszom?
JA TUDOM!!!
Mert leírtam az egyetlen, 99%-ig biztos módszert.
"Vajon miért lett törölve a válaszom?"
Gondolom azért, mert súlyos bűncselekmény elkövetését javasoltad a kérdezőnek tisztességes megoldás helyett.
13.-nak.
SEMMI, bűncselekményt nem javasoltam!!!
Én csupán egy LEGÁLIS, bárki által igénybe vehető szolgáltató, azaz konkrétan magánnyomozó, igénybevételét javasoltam!
Én nem fogok olyat leírni, ami a szabályzatba ütközik.
Ha szerinted legális dolgot javasoltál, (pusztán csak annyit, hogy fogadjon magánnyomozót), nem pedig bűncselekmény elkövetésére tettél javaslatod, vagyis szerinted nem jogosan törölték a hozzászólásodat, akkor írd le újra te, ha akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!