Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki vált már el azért mert nem tudták megegyezni a közös saját otthonban?
Nálunk nem ez a helyzet, de hasonló. Albérletben voltunk, de a vírus miatt nincs munkánk. Így hazaköltöztünk. Sajnos saját házat/lakást nem tudunk venni, kezdő pedagógusok vagyunk, havi 120 ezerért nem kapunk hitelt.
Barátomékhoz nem mehetünk. Nálunk kicsi a ház.
Szóval tanácstalanok vagyunk... :( 25/N
Pár napja volt egy kérdés, hasonló témában.
Ott 10-ből 9 csaj leírta, hogy inkább élne nagyvárosban, még ha nem is Budapest, mint a pasijával leköltözzön egy BALATON MELLETTI!!! családi házba.
Na ha sokaknak az sem lenne jó...
1.-nek.
Segítek!
Mind a ketten tanítani akartok? Mert ha nem, elég ha egyikőtök felszerel a seregbe vagy a rendőrséghez, ahol diplomásként, nyelvvel, hamar meglesz a szolgálati lakás, vagy az albérlet támogatás.
Én anno egy komoly budai helyen jutottam így albérlethez, ingyen!
1# de ha tudnátok venni akkor sem egyeznetek meg hogy mit? Mert erről szólt a kérdés.
Nem voltam ilyen helyzetbe még, de ha nem megy a kompromisszum akkor nem vagyok benne biztos hogy az a kapcsolat működni fog. Nem biztos hogy előbb lakast kell venni utána házat csak hogy befektessen valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!