Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit csinált a jegygyűrűjével válás után?
Megtartottam.
Békében, normálisan váltam, emlék a múltamból.
A volt férjemé is nálam van, így tartottuk jónak.
Nem áll szándékomban újrahasznosítani :D egymás keresztnevei és a dátum van benne, amikor házasságot kötöttünk.
A régen elhunyt szüleim gyűrűinek anyagából készíttettük (nálam ez családi hagyomány).
Elteszem. Emlék egy valaha volt életszakaszról.
Van közös gyerekünk, ha akarja tartani a hagyományt, nekiadom majd, ha szeretné. Készíttethet belőle ízlésének megfelelő, akkor majd divatos darabokat.
Nem gondolok sem a házasságomra, sem a volt férjemre, sem a közös ékszerekre rossz szívvel, a széfben vannak más dolgokkal együtt, nem nézegetem.
Az enyém még megvan, de nem akarom megtartani. Újrahasznosítani sem szeretném (pl. csinéltatni belőle egy másik ékszert), mert nem akarok kézzel fogható emléket (megcsalt a férjem). Szerintem majd eladom, csak nem tudom hol kéne.
33N
Nekem is megvan még, nem akarom újrahasznosítani. Eladni szerintem nem tudom, mert a volt feleségemnél van a párja. Magában sztem nem sokat ér.
37f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!