Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnál megtudhatjuk a "párunk" bankszámlájának összegét?
Balfék volt a férje, mondani kellett volna, hogy mindent közösen fizetünk és így akinek ami marad a számláján, az az övé, ennyi, meg van oldva! Tehát a házasság egy olyan dolog, aminek a végén elvehetjük azt, ami valójában nem is a miénk, értem!
Megvan a megoldás, ha esetleg elmegy az eszem és valamikor összeházasodom, amikor már fasírtban leszek a párommal és közeleg a válás, a pénzem szépen átutalom pl. egy rokonom, vagy testvérem számlájára. Így az számlámon semmit nem találnak. Haha, na ezt osztogassa a biró úr/nő, ügyész, ügyvéd, jogász, fa..om! :) Aztán ugye amíg le nem cseng a hercehurca és el nem felejt a volt párom a hülyeségeivel, addig a megkeresett pénzem a rokonom vagy testvérem számlájára érkezik, utána egy saját számla.
"Balfék volt a férje, mondani kellett volna, hogy mindent közösen fizetünk és így akinek ami marad a számláján, az az övé, ennyi, meg van oldva! Tehát a házasság egy olyan dolog, aminek a végén elvehetjük azt, ami valójában nem is a miénk, értem!"
Köthettek szerződést. De a házasság az, ahol mindent közösen fizettek, és mivel a párok 99%-a nincs napi elszámoláson a házasság alatt, így nehéz lenne enyém-tied helyzetet játszani.
Aztán ott a gyerekvállalás, amit szintén közösen ejtenek meg a párok (legalábbis én úgy tudom, hogy a gyerekhez egy pasas is kell), és ott a nőnek kiesik több évi jövedelem. Ez alatt hogy megy a fele-fele?
De mondom, úgy állítod be, mintha kötelező lenne házasodni! Pedig nem az. Én tudok olyan párt, akiknél van 2 gyerek, nincs házasság, és MINDNET fele-fele arányban állnak. Igaz, a csaj nem főz-mos-takarít, a srác azt is magára csinálja. Ha találsz ehhez az életmódhoz nőt, akkor hajrá!
"a pénzem szépen átutalom pl. egy rokonom, vagy testvérem számlájára. Így az számlámon semmit nem találnak"
Akár egy évre visszamenőleg is bekérheti a bíróság a számlakivonatokat, és látni fogják a vagyonmentést. Ne házasodj, aztán nem kell dugdosnod a pénzed.
""a pénzem szépen átutalom pl. egy rokonom, vagy testvérem számlájára. Így az számlámon semmit nem találnak""
Nem tudom elhinni, hogy az ilyen emberek a bíróságot teljesen retardáltnak nézik. Nem lehet másról szó, mint hogy ők a végtelenül ostobák.
Ha a házastársad akkor igen.
Barátnő, pasi, szerető nem tudhatja meg.
Mondjuk a kérdező egy szóval sem mondta, hogy az illető a házastársa.
(Arról el lehetne vitatkozni, mennyire fair, hogy ha az egyik fél kétszer annyit visz a házasságba, mint a másik, de minden, amit a többletből félretesz, "közös vagyonnak" minősül...)
Ha csak simán a pasid/csajod, akkor ne vájkálj a számlái között. Nem tudod eltartani magad?
"Mondjuk a kérdező egy szóval sem mondta, hogy az illető a házastársa."
Azzal kezdi, hogy válásnál... válni a házastárstól szoktak, a párral csak szakítunk
Miért álltok le olyasvalakivel vitázni, aki képes leírni, hogy 'elkopzás'?
Derűs ez a hétfő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!