Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válásnál megtudhatjuk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásnál megtudhatjuk a "párunk" bankszámlájának összegét?

Figyelt kérdés
Esetleg utánna néznek van-e eltitkolt bankbetét,stb,stb ?
2020. máj. 10. 18:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7%

Balfék volt a férje, mondani kellett volna, hogy mindent közösen fizetünk és így akinek ami marad a számláján, az az övé, ennyi, meg van oldva! Tehát a házasság egy olyan dolog, aminek a végén elvehetjük azt, ami valójában nem is a miénk, értem!

Megvan a megoldás, ha esetleg elmegy az eszem és valamikor összeházasodom, amikor már fasírtban leszek a párommal és közeleg a válás, a pénzem szépen átutalom pl. egy rokonom, vagy testvérem számlájára. Így az számlámon semmit nem találnak. Haha, na ezt osztogassa a biró úr/nő, ügyész, ügyvéd, jogász, fa..om! :) Aztán ugye amíg le nem cseng a hercehurca és el nem felejt a volt párom a hülyeségeivel, addig a megkeresett pénzem a rokonom vagy testvérem számlájára érkezik, utána egy saját számla.

2020. máj. 10. 19:19
 12/20 anonim ***** válasza:
90%

"Balfék volt a férje, mondani kellett volna, hogy mindent közösen fizetünk és így akinek ami marad a számláján, az az övé, ennyi, meg van oldva! Tehát a házasság egy olyan dolog, aminek a végén elvehetjük azt, ami valójában nem is a miénk, értem!"

Köthettek szerződést. De a házasság az, ahol mindent közösen fizettek, és mivel a párok 99%-a nincs napi elszámoláson a házasság alatt, így nehéz lenne enyém-tied helyzetet játszani.

Aztán ott a gyerekvállalás, amit szintén közösen ejtenek meg a párok (legalábbis én úgy tudom, hogy a gyerekhez egy pasas is kell), és ott a nőnek kiesik több évi jövedelem. Ez alatt hogy megy a fele-fele?

De mondom, úgy állítod be, mintha kötelező lenne házasodni! Pedig nem az. Én tudok olyan párt, akiknél van 2 gyerek, nincs házasság, és MINDNET fele-fele arányban állnak. Igaz, a csaj nem főz-mos-takarít, a srác azt is magára csinálja. Ha találsz ehhez az életmódhoz nőt, akkor hajrá!

2020. máj. 10. 19:22
 13/20 anonim ***** válasza:
10%
Igazából én magam sem értem, hogy miért problémázok ezen, hiszen nem fenyeget a házasság veszélye, más balfékekkel meg miért foglalkozok?
2020. máj. 10. 19:27
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

"a pénzem szépen átutalom pl. egy rokonom, vagy testvérem számlájára. Így az számlámon semmit nem találnak"

Akár egy évre visszamenőleg is bekérheti a bíróság a számlakivonatokat, és látni fogják a vagyonmentést. Ne házasodj, aztán nem kell dugdosnod a pénzed.

2020. máj. 10. 19:42
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
69%: Akkor maradj otthon két gyerekkel gyes-en míg a nejed dolgozik, aztán távozz csupasz s.ggel.
2020. máj. 10. 19:45
 16/20 anonim ***** válasza:
89%

""a pénzem szépen átutalom pl. egy rokonom, vagy testvérem számlájára. Így az számlámon semmit nem találnak""

Nem tudom elhinni, hogy az ilyen emberek a bíróságot teljesen retardáltnak nézik. Nem lehet másról szó, mint hogy ők a végtelenül ostobák.

2020. máj. 10. 19:48
 17/20 anonim ***** válasza:
71%

Ha a házastársad akkor igen.

Barátnő, pasi, szerető nem tudhatja meg.

2020. máj. 10. 20:24
 18/20 anonim válasza:
26%

Mondjuk a kérdező egy szóval sem mondta, hogy az illető a házastársa.

(Arról el lehetne vitatkozni, mennyire fair, hogy ha az egyik fél kétszer annyit visz a házasságba, mint a másik, de minden, amit a többletből félretesz, "közös vagyonnak" minősül...)

Ha csak simán a pasid/csajod, akkor ne vájkálj a számlái között. Nem tudod eltartani magad?

2020. máj. 11. 11:29
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

"Mondjuk a kérdező egy szóval sem mondta, hogy az illető a házastársa."

Azzal kezdi, hogy válásnál... válni a házastárstól szoktak, a párral csak szakítunk

2020. máj. 11. 12:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Miért álltok le olyasvalakivel vitázni, aki képes leírni, hogy 'elkopzás'?

Derűs ez a hétfő :D

2020. máj. 18. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!