Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válásnál megtudhatjuk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásnál megtudhatjuk a "párunk" bankszámlájának összegét?

Figyelt kérdés
Esetleg utánna néznek van-e eltitkolt bankbetét,stb,stb ?
2020. máj. 10. 18:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%
Azok a baknszámlák közösek, és igen, feltérképezik a vagyont és utánanéznek alapesetben is, de ha az a gyanúd, hogy nejed/férjed pénzt menekített ki, akkor tudasd a bírósággal.
2020. máj. 10. 18:20
 2/20 anonim ***** válasza:
3%
HIVATALOSAN, nem.
2020. máj. 10. 18:36
 3/20 anonim ***** válasza:
6%
Remélem, hogy nem, ha a párod spórolt a saját számlájára pénzt, akkor az az övé! F..om ezekbe a törvényekbe, még azt is megkell már osztani egy válláskor, amit egyedül keresett meg az ember, mert ilyen hülyeségek vannak kitalálva, hogy házasság alatt szerzett vagyon az közös, vagy mi. Ha én összegyűjtök x összeget az maradjon már az enyém, ha élt velem valaki, ha nem, hiszen egyedül dolgoztam meg érte. Na, mostantól a válásnál mindenki azt visz, amit hozott, illetve saját maga megkeresett, összespórolt! Ajánlom nagyon, hogy így legyen!
2020. máj. 10. 18:54
 4/20 anonim ***** válasza:
93%

3.

Nem. Hiába te kerested, ha házas vagy, akkor közös.

2020. máj. 10. 19:01
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

A házasság előtt keresett vagyon, és a házasság közben örökölt vagyon az különvagyon, nem közös.

Ha viszont a házasság alatt spórolta össze, az közös. Jól is néznénk ki, ha az egyik fél megveszi a kaját, a másik spórol, aztán közlik, hogy a kaja az eltűnt a gyomorban, a spórolt pénz viszont az enyém

2020. máj. 10. 19:03
 6/20 anonim ***** válasza:
7%
Elég szomorú, hogy közös, ilyen egy elb..ott törvényt kész vicc! Ha közös számlával rendelkeznek és váláskor azt elosztják egyenlően, az még úgy rendben is lenne, de egy saját számlához ne legyen már köze a másiknak! Na még egy indok, hogy eszembe ne jusson házasodni.
2020. máj. 10. 19:05
 7/20 anonim ***** válasza:
14%

"Jól is néznénk ki, ha az egyik fél megveszi a kaját, a másik spórol, aztán közlik, hogy a kaja az eltűnt a gyomorban, a spórolt pénz viszont az enyém"

Attól függetlenül, hogy valaki mwgveszi a kaját, stb. még rakhat félre pénzt, ami nem igazság szerint őt illetne, persze, ha normális törvények lennének. Bárcsak én alkothatnám a törvényeket, megszűnne rögtön az ilyen jogtalan "vagyon elkopzás".

2020. máj. 10. 19:10
 8/20 anonim ***** válasza:
6%
Még az én válaszom lett lepontozva, holott én rendelkeznék igazságosan!
2020. máj. 10. 19:11
 9/20 anonim ***** válasza:
87%

Mi az, hogy "saját számlád"?

Akkor ne házadosj, hanem külön számla mindenkinek, aztán fizetitek felesben a kiadásokat.

A házasság egy vagyonjogi közösség. Nincs olyan, hogy enyém számla, meg övé számla.

Nálunk is volt a családban olyan, hogy válásnál kiderült, hogy az összes megtakarítás a nő számláján volt, és nagyon szomorú volt, mikor felvilágosították, hogy attól az még nem az ő pénze. Pedig úgy gondolta, hogy jól fog kijönni a válásból, mert az övé a fél lakás, a fél kocsi, meg az összes spórolt pénz.

Nem jött ki jól, mert a férje fizette korábban az összes számlát, kaját mindent, a spórolt pénz meg úgy keletkezett, hogy a csajnak egy fillér kiadása nem volt, nyilván tudott spórolni. Milyen szép is lett volna, ha azt mondja a bíróság, hogy "a saját számlája, azt tesz vele amit akar"

2020. máj. 10. 19:11
 10/20 anonim ***** válasza:
67%

"Attól függetlenül, hogy valaki mwgveszi a kaját, stb. még rakhat félre pénzt"

De akkor meg joggal mondhatja, hogy ezt a kaját ő vette, ne egyél belőle, vagy fizesd ki a felét (ha többet eszel, akkor mondjuk a 60%-át).

Mondom, a házasság egy vagyoni közösség, nem kell házasodni.

Mondjuk én férfiként mondom, hogy téged ez nem is fenyeget, amilyen kicsinyes hülye vagy, neked se vagyonod, se nőd, :D

2020. máj. 10. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!