Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak, hogy egy házasság már nem menthető és válni kell?
Nincs szex fél éve, de veszekedés van... Külön élünk, de nekem nem hiányzik, max megszokásból. Ismerkedik társkeresőn, szerintem már meg is csalt, haragszom rá.
Menthető ez még vagy ebből normális házasság sosem lesz? Nem vagyunk olyanok, akiknek jutna minden ujjára valaki, úgyhogy vagy a szar házasság vagy a magány..... Van 2 gyerek...
- nincs szex fél éve
- veszekedés van
- külön élünk
- nekem nem hiányzik
- ismerkedik társkeresőn
- szerintem már meg is csalt
- haragszom rá
A felsoroltak közül mindem hatalmas RED FLAG, akár egy is elég közülük a váláshoz.
Nem is értem, mit kerestek egymás mellett.
Amiket leírtál az elég jel, hogy válni kell.
Aztán szedd össze magad, és tanuld meg élvezni az életet, egyedül is. Addig senki se fog vonzódni hozzád, amíg úgy kezeled, mint fuldokló a mentőövet. Majd akkor lesz társad, ha olyan életet tudsz élni, amihez szívesen társul valaki. Nem pénzről van szó! Életvidámság, nyugalom, jó hangulat, kellemes személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!