Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok válás gyerek után?
Ja még csak annyit, hogy sokan így vannak ám a kutyával is:) jaj de cuki, meg de aranyos, vegyünk mi iiiiis! Aztán jönnek a szürke hétköznapok, hajnali séta, ha hideg van,esik akkor is, különben kaksi lesz a szőnyegen:) ha nagyobb testű, akkor 10-15 évig sehova, vagy komoly logisztikai szervezés árán mehetsz:)amíg kicsi megrág minden, igen, a 600ezres chesterfield kanapét is:) akarhová elmész, menni kell haza időben, mert séta, mozgatás, szellemi lefárasztás stb. A kutya és a gyerek is társas lény, sokat kell vele, folyamatosan foglalkozni.
a kutyát simán bevágják egy menhelyre, vagy ki az utcára sajnos. Ugye a gyerek már nem ilyen egyszerű, azt nem lehet csakúgy lepattintani, aztán menni táncikálni valahova. Kötöttség mind kettő és erre sokan nincsenek felkészülve:) én látom a párhuzamot, csak a gyereket nehezebb már utólag korrigálni(menhely) aztán lehet válni, mert nem tetszik a szitu:)
Szerintem meg az a vérlázító, ha egy édesapában egyáltalán, akár csak gondolati szinten felmerül ilyesmi, hogy de jó volt, míg ketten voltunk az anyuval. Továbbra sem értem, minek kellet gyermeket nemzeni, örjöngő, veszekedő, nővel?
Másképp: ha nem ilyen lovat akartál, vagy nem úgy alakul a sztori, mint gondoltad és az apai ösztönök nem kerekednek felül, akkor mint férfinek, viselned kell a következményeit annak a helyzetnek, amit azzal okoztál, hogy nem vetted ki időben:) akár csak férfiként, nem apaként.
de ma simán elfogadott a csonka csalad is, az ideológia is le van gyártva hozzá:)
#11-es voltam:)
tök jól megy a szövegértés amúgy:) most szedjem neked pontokba a válaszokat az elejétől? ne máááá.
részemről téma lezárva. tiszteletben tartom az álláspontodat is. további szép napot.(#11)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!