Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok válás gyerek után?
Nem tudom ide "édesapák" írnak amúgy? Csak azért kérdezem, mert én az vagyok, 3 gyermekes édesapa. A gyermekeimért bármikor bárkit megölnék gyorsan, fájdalom mentesen, igen, téged is:)ezt amúgy csak margóra:)
Amikor születtek én boldogan pelenkáztam, etettem őket, felkeltem hozzájuk, a feleségemmel felváltva. Én nem tudnám összevetni egy bútor, vagy bármilyen tárgy létjogosultságát a gyerekeim létével, valahogy nem egy kategória. Ha eltörik majd megcsinálom, vagy veszünk másikat. Mi is ilyenek voltunk gyerekkorunkban:) Mi màr 15 éve házasok vagyunk, halál jól elvagyunk, mi tényleg szeretjük a gyerekeinket, az sem zavar, ha néha nagy a lárma. Érdekes amúgy, hogy mások gyerekét nehezen viselem el(utàlom).
11: egy pöttyet félreértettél valamit. Hidd el, attól még, hogy valaki szereti a gyerekét/gyerekeit, még vannak igényei. Ha valaki elégedetlen azzal a helyzettel, hogy teljesen háttérbe szorul a gyerek megszületése után, az nem azt jelenti, hogy irigyli a gyerektől az anyját. Csak ugye nem árt, ha az a bizonyos anya feleség is marad.
Amúgy tipikus hiba még, mikor a nő kisajátítja a nevelést, mint olyat, és le van sz@rva, hogy az apa máshogy gondolja. A másik a gyerek odaszoktatása az ágyba.
Huhh, amit itt kifejtett 1-2 válaszoló, nem csoda, hogy szar a házasság.
Én kétgyerekes anyuka vagyok, 10 éve együtt a férjemmel, de nálunk semmi gond. Valami olyasmi a hozzáállás nálunk, mint amit a 11-es válaszoló leirt. Mindketten foglalkozunk a gyerekekkel, csinálunk mindent, egymást váltva/segítve. Mondjuk én dolgozom is itthonról, vállalkozó vagyok, a szülések után max 3 hónap szünet volt, az is csak félig, mert néha megcsinaltam egy-egy melót. Szóval nálunk sosem volt opció, hogy mindent én csinálok, mert úgyis itthon vagyok, aztán mindenkinek megvan a maga baja, nem érti a másikat, mindenki magában puffog, majd szépen eltávolodunk.
Az nonszensz, amit az egyik apuka leirt, hogy ő nem is csinalhat semmit a gyerekkel, mert anya szerint béna, meg amúgy is kuss a neve otthon. Tudom, hogy sok nő ilyen, aztán ezek sírnak a leghangosabban, hogy mindent nekik kell csinálni. De azért az sem világos számomra, hogy ezt apuka miért hagyja.
Ha nagyon őszinte akarok lenni, ezekkel a párokkal amúgy is volt baj, csak nem akarták észrevenni. Nem illenek össze, nem ismerték ki egymást eléggé, nem tudnak egymással érthetően kommunikálni. Senki sem vesz 180 fokos fordulatot hirtelen, csupán a gyerek után sok probléma felnagyul, ami addig semmiség volt, pl hogy a pasi alig csinál házimunkát, az a gyerek után sokkal nagyobb gáz lesz, mert megsokszorozodik a meló otthon. Vagy hogy apuka rendszeresen eljar mit tudom én, teniszezni meló után. Régen nem volt gond, menjen csak, most meg már gond, mert az anyuka úgy érzi, fontosabb a hobbija. Nagyon sok ember képtelen belegondolni, hogy mennyire változik meg az élete, és ha ehhez társul valami alap gebasz a kapcsolatban, akkor borítékolható a válás.
Ja és a közös idő nagyon fontos lenne. Nem, nem kifogás a gyerekek megléte. Két szarul alvó gyerekem van, illetve a nagy már alszik. A kicsi többször kel éjjel (16 hónapos), a masik is ilyen volt picinek. Ennek ellenére az esti altatás után mi szépen kimegyünk a nappaliba, és szánunk 2-3 órát egymásra. Éjfél előtt nem nagyon fekszünk le, hogy meglegyen a közösen töltött idő, tudjunk beszélgetni, legyen szex stb. Fáradtak vagyunk nyilván, de ennyit nehogymar ne érjen meg a házasságunk.
#14-es, hidd el te értettél félre valamit:) tojok én a saját igényeimre, ill az az én igényem hogy a gyerekeimet boldognak lássam és meglegyen mindenük, úgy anyagilag, mint érzelmi síkon. nekem erre van igényem, nem arra hogy elmenjek valahová kettesben az asszonnyal, állandóan azon járna az eszünk, hogy mi van velük:)
ha te kettecskén akarsz lődörögni, minek csináltál gyereket? vagy te nem ilyen lovat akartál? csóri gyerekek, biztos számíthatnak az apjukra történjék bármi, bruhahahahha:)
Na, hát örülök hogy van mindkét fél részéről nézve hibátlan kapcsolat :)
Mondjuk a kérdés az volt, hogy miért van sok valas, nem az ontomjenezes, de jó olvasni hogy van ahol minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!