Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvàlt anyàk, hogy hívja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvàlt anyàk, hogy hívja a gyereketek a volt férjetek baràtnőjét?

Figyelt kérdés
Ha pl 3éves koràtól ismeri.Nem szólítja anyànak?Félek,hogy összezavarjàk.

2020. ápr. 21. 09:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy utána a féltestvérnek értelemszerűen a volt férjed párja lesz az anyukája és anyának fogják szólítani a másik gyerek előtt ami megzavarhatja a te fiadat is.
2020. ápr. 21. 10:41
 12/22 A kérdező kommentje:
Amit tőlem hall,az a mérvadó,én nevelem.Én rengeteget beszélek neki ilyen dolgokról.Folyamatosan magyaràzom neki,hogy ő a baràtnője az apukàjànak,neki ő Zsuzsa.Szerintem én vagyok az,aki nagyobb hatàssal van rà.
2020. ápr. 21. 10:43
 13/22 A kérdező kommentje:
Azt értem,de azt fogja tudni ki az igazi anyja,hisz az anyjàval él,velem,óda havi kétszer jàr.Ezt is el kellesz neki magyaràzni,hogy neki anyukàja neked pedig én vagyok az anyukàd..Tudja ki az anyja,ne vicceljetek màr
2020. ápr. 21. 10:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem dől össze a világ, ha néha őt is anyának szólítja. Nyilván mindig is tudni fogja, hogy te vagy az igazi. Ez a nénizés nekem fura, miért nem lehet simán a keresztnevén hívnia? Sokkal bensőségesebb, és elég fontos, hogy vele is jó viszonya legyen.
2020. ápr. 21. 10:54
 15/22 A kérdező kommentje:
Szeretném,ha jó viszonya lenne vele.Ő biztos a keresztnevén szólitja majd,most még minden nénit néniz🙂Ezért írtam,hogy Zsuzsa néni..csak a gyerekeket hívja nevükön.Felnőtteket néniz,bàcsiz.
2020. ápr. 21. 11:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy három éves (vagy idősebb) gyerek már nem hülye, megérti az ilyesmit. Az a lényeg, hogy mindannyian ugyanazt tanítsátok neki: hogy te vagy Anya, apuka az Apa, a barátnője pedig Kati vagy mittudomén, és a jelenlétében így hívjátok egymást. Ne legyen az, hogy pl te Katit Kati nénized, az apuka Édesemezi, ő magát pedig Anyának hívja a gyerek jelenlétében. A gyerek azt fogja mondani, amit tőletek hall, nem azt, amit ő gondol. Valószínűleg pl az óvónővel többet találkozik (nyilván békeidőben, nem most), mint a nevelőanyjával, mégsem hívja anyának, mert megtanítottátok neki, hogy ő a Mucika néni.
2020. ápr. 21. 11:02
 17/22 anonim ***** válasza:
Egy 3 éves még nem érti maga az "anya" szó érzelmi jelentését, neki ez csak egy név, ha arra szoktattad volna, hogy a neveden szólítson akkor is hozzád kötődne a legjobban.
2020. ápr. 21. 12:10
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mit kell ezen túlbonyolítani. Van egy olyan érzésem, hogy savanyú a szőlő számodra. Ismerős, mert a volt asszonyka nálunk is alkotott. :) Nem lesz a gyereknek ebből semmilyen lelki törése nyugi.

26N

2020. ápr. 21. 17:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a gyerek a nevemen szólít! De anyukája úgy tanította, hogy k@rva 😮🙈Ezt a gyerek mondta el.Aztan miért mondta a gyereknek jó kérdés 😂Válásuk után 3 évre ismertem meg a párom.
2020. ápr. 22. 12:29
 20/22 A kérdező kommentje:
Utolsó...😱😨
2020. ápr. 22. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!