Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Összevesztünk és letörölte az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztünk és letörölte az esküvői képeinket? Mi a baja?

Figyelt kérdés

Április elején a nejem kijelentette, hogy ő nem bírja tovább velem a karantént. Átment a vendégszobába aludni, azóta ott van. Ma a válással jött, csúnyán összevesztünk.

Most látom, hogy letörölte a képeket Facebookról, ami amúgy nem zavarna mert nem érdekel a Facebook, de már 3 rokon is telefonált hogy mi a baj..... Nem értem ezt a cirkuszt. Elfogadtam már hogy nem szeret, ezt már egy ideje hajtogatja, nem is tudok tenni semmit hogy ez változzon, de erre a cirkuszra szerintetek mi szükség?

Vajon tényleg válni akar, vagy ez csak valami hiszti a figyelemért? Mindig is labilis személyisége volt, de én mindig itt voltam neki. Ez a hála.

2020. ápr. 19. 23:13
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Miért nem lehet ezt egymás között megbeszélni? Itt normális választ erre nem fogsz kapni.
2020. ápr. 19. 23:15
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy már 100x leültél vele beszélni. De akkor tedd meg 101x-re is. Próbálj hatni rá, mondd el neki őszintén, hogy úgy érzed menthetetlen lett a kapcsolatotok, és szeretnéd megbeszélni vele az egészet.
2020. ápr. 19. 23:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele beszélni... azért írtam ki a kérdést, mert nem tudom eldönteni hogy ez most hiszti vagy tényleg válni akar? Még sosem volt ilyen durva összeveszés.
2020. ápr. 19. 23:31
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Mi az alapvető baja veled?
2020. ápr. 19. 23:33
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Ezek szerint nem szeret, és válni akar. Azt neked kell tudnod, hogy ez mennyire hiszti. Ültesd le, és beszéljétek meg. Miért vetted el egyáltalán, ha ilyen problémás?
2020. ápr. 19. 23:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
a karanténnal sok áldozata van
2020. ápr. 19. 23:38
 7/10 anonim ***** válasza:
35%

Hiszti.

Mondjuk alapszinten baja van veled, és a bezártság most jobban kihozta belőle.

Válni? Ugyan! Akkor nem hisztizne, hanem válna. Itt egyvalaki fog válni, és az te leszel, amikor eleged lesz a hisztijéből. ;-)

2020. ápr. 19. 23:47
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Ott vagy neki, de minek. Figyelj oda a feleségedre és megtudod, mit szeretne.
2020. ápr. 20. 05:48
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
Mi veszekedtünk sokkal csúnyábban is,én is mindig átmentem a másik szobába aludni.Akkor mondta a párom,hogy ha legközelebb is átmegyek a másik ágyba,akkor pakolhatom a cuccaimat azonnal.Azóta mindig együtt alszunk.
2020. ápr. 20. 06:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon sok kérdés van ami ugy kezdődik hogy fogalmam sincs mi a baja a feleségemnek.

Sztem ez a baj. Vszínűleg valamilyen formában már jelezte.

2020. ápr. 20. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!