Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztünk és letörölte az esküvői képeinket? Mi a baja?
Április elején a nejem kijelentette, hogy ő nem bírja tovább velem a karantént. Átment a vendégszobába aludni, azóta ott van. Ma a válással jött, csúnyán összevesztünk.
Most látom, hogy letörölte a képeket Facebookról, ami amúgy nem zavarna mert nem érdekel a Facebook, de már 3 rokon is telefonált hogy mi a baj..... Nem értem ezt a cirkuszt. Elfogadtam már hogy nem szeret, ezt már egy ideje hajtogatja, nem is tudok tenni semmit hogy ez változzon, de erre a cirkuszra szerintetek mi szükség?
Vajon tényleg válni akar, vagy ez csak valami hiszti a figyelemért? Mindig is labilis személyisége volt, de én mindig itt voltam neki. Ez a hála.
Hiszti.
Mondjuk alapszinten baja van veled, és a bezártság most jobban kihozta belőle.
Válni? Ugyan! Akkor nem hisztizne, hanem válna. Itt egyvalaki fog válni, és az te leszel, amikor eleged lesz a hisztijéből. ;-)
Nagyon sok kérdés van ami ugy kezdődik hogy fogalmam sincs mi a baja a feleségemnek.
Sztem ez a baj. Vszínűleg valamilyen formában már jelezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!