Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnatok ha a ferjetek sokat logna a kozossegi oldalon, de a kozos kepeinket gyerekeinket csaladi kepeinket amit en toltok fel, nem likolnà?
Ott már elég nagy a baj, ha a kapcsolatotok minőségét a k..rva likeoktól teszed függővé.
Nőj fel agyilag.
Őszi˝ntén szólva nekem mindig fura volt, mikor családtagok egymás képeit lájkolgatják meg facebookon köszöntik fel egymást. Olyant is láttam már, mikor valaki profilképnek feltett egy fotót a férjével meg a néhány hónapos babával, majd egy családtag a kép alatt kezdte el részletezni. hogy ez mekkora gáz, mert profilképnek saját magadról kell kitenni képet, nem a családodról. És született vagy 10-15 hozzászólás a kép alatt.
Szóval engem hidegen hagy, hogy a férjem lájkolja-e a képeimet. Én se szzoktam családtag képeit meg bejegyzéseit lájkolgatni, csak szóban megdicsérem.
Egyrészt a férjem nem ismerősöm a FB-on, mert én nem jelölgetek senkit, ő szintén nem jelölget senkit. Ha akarom, bámikor a kezembe adja a telefonját, én is az övébe az enyémet, de nyilván ilyet szökőévemte csinálunk.
Jókat szoktunk ezen nevetni.
Gyerekről én sem rakok ki semmit.
Háááát én felnőnék, és nem a facebookon élném az életem, mint egy 16 éves csitri, akinek ez az élete....
Nem értem, meglett férfiak/nők, miért nem vagytok képesek felnőni????
Nekem akkor lenne fura, ha minden mást belájkol csak a képeimet nem.
Bár mi nálunk az sincs kirakva, hogy kapcsolatban vagyunk, annyira hidegen hagy, de ha egyébként fontos lenne nekünk ez a világ, akkor rosszul esne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!