Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekkel 13 év után válni akarok. Manapság ez tényleg meghökkentő?
"Válj el és boldogabb leszel. De! nagyon nehéz lesz ismét pasit találni, mert dugáson kívül nem sok értéke van egy 3 gyerekes anyának a mai huspiacon.
Bocs az őszinteségért."
Én 2 nőt is ismerek, akik 3 gyerekkel párt találtak és férjhez mentek. Szintén elvált férfihez. Szerencsére nem mindenki a húspiacra jár, vannak akik embernek tekintik egymást.
Köszönöm mindenkinek!
Nem vágyom egyenlőre társra csak nyugalomra,persze hogy nehéz lesz,szinte lehetetlen de inkább vagyok egyedülálló és boldog nyugodt mint a depresszió szélén állva,boldogtalan.
Kétlem, h a kérdezőnek az a legnagyobb problemaja, h mikor lesz pasija.
Én is válok, 3 gyerekkel, hitellel, de már muszáj volt. És a legkevésbé sem érdekel, hogy mikor lesz pasim. Fontosabb a jelen helyzetben a nyugalom.
Maris kiderult, hogy a legjobb barátnőm mégsem a legjobb barátnőm. Mert nekem van erőm válni, neki nem, ezért belemköt folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!