Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elvalni, ha en Magyarorszagon elek, o kulfoldon?
Figyelt kérdés
Ugy ertem, beadom a valopert, hanyszor kell megjelennem a bíróságon hogy elfogadjak a valast?
Ő nem fog hazajonni ez miatt. Tehat egyedül en intézem a valast, csak mi a menete? Hany alkalom mire kimondjak stb?
Köszönöm a válaszokat!
2020. márc. 23. 09:31
1/3 anonim válasza:
Ha mindenben megegyeztek és nincs gyerek, akár 1,ha van, 2 alkalom az egész. Alperesnek nem kötelező a jelenlét.
2/3 anonim válasza:
Én is így váltam el, a volt férjem az első tárgyalásra hazajött, akkor tolmácsot kellett neki biztosítanom, de ott el is mondta, hogy még egyszer ő ezért nem jön haza. Hiába van gyerekünk, mivel mindenben megegyeztünk, egy tárgyalás után el is választottak minket. Viszont ha nem jön haza, az sem baj. Neked kell megjelenned.
3/3 anonim válasza:
Hát, ha személyesen, vagy ügyvéd útján akadékoskodik, akkor a fene tudja.
Ha nem, akkor nem kell megjelennie, és max 2 tárgyalás, időben így is sok lehet az ítélkezési szünet miatt.
De add csak be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!