Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a szemléletről?

Figyelt kérdés

Nemrég beszéltem egy férfivel az edzőteremben, akinek 10 évvel ezelőtt született egy lánya, de soha nem látta és a nő akivel alakalmi kapcsolata volt kb a gyerek 4 éves korában kereste meg, mert állítólag nem tudta a címét, külföldön dolgozott akkoriban. A férfi bement egy orvosi laborba, csináltatott egy genetikai vizsgálatot(állítólag erre kötelezték), kiderítették hogy tényleg az ő gyereke. Az ügyvéd elmondta, hogy bár ő az apa, de a gyerek az anya nevét kapta és dönthet arról, hogy élni kíván apai jógával és a láthatással vagy lemond róla és csak fizet, ráadásul az ügyvéd azt tanácsolta, hogy 1 összegben állapodjanak meg, mert akkor véglegesen lezárhatják az ügyet.

Nekem ez finoman szólva bántja az igazság érzetemet, mert az anya nem értesíti az apát arról hogy gyereke lesz, lemarad a születéséről és egy csomó dologról, majd egyszer csak kap egy idézést, hogy van lánya. Egyébként 7,5 millió forintot fizetett ki anno.

Valahol megértem, hogy így döntött, de számomra furcsa, hogy nem is akarja megismerni a gyerekét. Egyébként azóta megházasodott és született egy fia, aki most 5 éves.

2020. márc. 16. 13:18
 1/7 A kérdező kommentje:
lehet hogy nem a válás kategóriába passzol, de már nem tudom módosítani....
2020. márc. 16. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos sok férfi olyan, hogy a gyereket teljesen az exhez köti. Exszel nem akar kapcsolatot ápolni - akkor a gyerekkel sem. Undorító görény hozzáállás, de a férfiak közelebb állnak az ösztönös állatias viselkedeshez, mint mi nők, ezért nekünk ez felfoghatatlan gondatlanság.
2020. márc. 16. 13:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon számítóak az ilyen nők, akik alkalmi kapcsolatból szülnek gyereket a férfi beleegyezése nélkül. Legtöbb esetben a pénzről van szó, hogy utána a gyerekre hivatkozva minél jobban lehúzzák a férfit. Egyik ismerősöm, egy nő ebből él. 36/n

A férfi pedig használjon óvszert, és nem érheti meglepetés!

2020. márc. 16. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:
28%

Ha a nőnek csak ez lett volna a szándéka, akkor nem 4 év után keresi fel, hanem egyből utána. Az ilyen nők is férgek, mármint akik a pénzért felcsináltatják magukat, de a pasi csak tudta, hogy hogy lesz a gyerek, védekezhetett volna.

2020. márc. 16. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok. De mégis milyen szánalmas, nyomorult nő az, aki egy alkalmi kapcsolatból szül gyereket? Ezt nőként írom, mert felfogni nem tudom mi ebben a logika.
2020. márc. 16. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, én sem értem..biztos elvetetném, ha az apja nem lenne ott neki. Felelőtlenség. Bár lehet már túl volt a 3 hónapon, mire rájött, hogy terhes. Kevés az info.

2020. márc. 16. 13:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Annyit tudok, hogy csak egyszer találkoztak és nem is tudták egymás teljes nevét. A nő azzal érvelt a bíróságon, hogy nem tudta kideríteni a férfi nevét és lakcímét és csak azért 4 év után érték utol. Nehezen hihető.
2020. márc. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!