Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Eltilthatja az anya a gyerekét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltilthatja az anya a gyerekét az apa családjától?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy az apától nem tilthatja, de mi a helyzet a nagyszülőkkel?
2020. márc. 11. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon komoly - és bizonyítható - indokkal igen. Amúgy nem.
2020. márc. 11. 23:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Rokon láthazás is van. Nagyon komoly indokkal szülőtől is tilthatják.
2020. márc. 11. 23:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha az apjának van a gyerek, akkor oda viszi, ahová akarja, amíg nem árt gyereknek.
2020. márc. 11. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A bíróság a nagyszülői láthatást is megítéli, ugyanúgy, mint a volt apait, vagy anyait.

Tehát legalább egy hónapban egyszer valamilyen módon biztosítani kell, hogy találkozzanak.

Kivéve, ha a gyámhatóság helyszíni szemle után másként nem dönt. Például fertőző betegek, vagy nem képesek ellátni egy kiskorút, koszosak, ápolatlan a környezetük, alkoholisták, drogisták, vagy brutálisak.

Van olyan is, hogy a gyámhatóságon, a felügyelettel megoldják a találkozásukat.

Tehát menj el a gyámhatóságra, fogadj ügyvédet, járj el hivatalosan, nehogy meglepetés érjen.

2020. márc. 12. 00:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ez így visszafog ütni x év múlva. A gyerek tinikorban, lázad s elgondolkodik.
2020. márc. 12. 04:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha az apa láthatásra kap jogot (márpedig nagyon-nagyon durva eseteket leszámítva kap), akkor az idő alatt az apa oda viszi ahová akarja. Tehát a szüleihez is, ill. őket elhívhatja akkor magához.

Amúgy őszintén érdekelne, mi miatt merült ez föl benned, hogyan viselkednek a nagyszülők?

2020. márc. 12. 07:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért akarod eltiltani, ha nincs alapos okod csak azért mert nem szeretnéd,hogy találkozzanak, ne tedd.

Én sem vagyok kifejezetten jó viszonyban az elhunyt férjem szüleivel,de sosem tiltottam meg,hogy menjen a gyerekem Hozzájuk.Őt ugyanis nagyon szeretik, és a fiam is ragaszkodik Hozzájuk.

Ha kérelmezik megítélhetik a nagyszülői láthatást, és ahogy írják is, az apa is elviheti Hozzájuk.

Nem érdemes alapos indok nélkül kitenned a gyerekedet egy ilyen hercehurcának.

2020. márc. 12. 08:02
 8/10 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam, hogy rólam van szó! Sajnos a bátyáméknál! A sógornőm megbolondult! És ezt nem viccként írom! A gyerek még meg sem született, de már kijelenti, hogy a tesóm és a családunk felejtse el a gyereket!
2020. márc. 12. 09:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva.

Már önmagában az, hogy meg sem született a gyerek, de már széjjelmentek.

Hát a tények azok, amiket leírtunk.

Szegény kisbaba nem jó helyre születik. :-(((

2020. márc. 12. 09:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Még nem mentek szét! Az a baj, hogy nagyon ingadozó a hangulata! Ha ne adj Issten mégis, akkor a láthatás hogy van? Kéthetente vasárnap?
2020. márc. 12. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!