Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltilthatja az anya a gyerekét az apa családjától?
A bíróság a nagyszülői láthatást is megítéli, ugyanúgy, mint a volt apait, vagy anyait.
Tehát legalább egy hónapban egyszer valamilyen módon biztosítani kell, hogy találkozzanak.
Kivéve, ha a gyámhatóság helyszíni szemle után másként nem dönt. Például fertőző betegek, vagy nem képesek ellátni egy kiskorút, koszosak, ápolatlan a környezetük, alkoholisták, drogisták, vagy brutálisak.
Van olyan is, hogy a gyámhatóságon, a felügyelettel megoldják a találkozásukat.
Tehát menj el a gyámhatóságra, fogadj ügyvédet, járj el hivatalosan, nehogy meglepetés érjen.
Nem.
Ha az apa láthatásra kap jogot (márpedig nagyon-nagyon durva eseteket leszámítva kap), akkor az idő alatt az apa oda viszi ahová akarja. Tehát a szüleihez is, ill. őket elhívhatja akkor magához.
Amúgy őszintén érdekelne, mi miatt merült ez föl benned, hogyan viselkednek a nagyszülők?
Nem tudom miért akarod eltiltani, ha nincs alapos okod csak azért mert nem szeretnéd,hogy találkozzanak, ne tedd.
Én sem vagyok kifejezetten jó viszonyban az elhunyt férjem szüleivel,de sosem tiltottam meg,hogy menjen a gyerekem Hozzájuk.Őt ugyanis nagyon szeretik, és a fiam is ragaszkodik Hozzájuk.
Ha kérelmezik megítélhetik a nagyszülői láthatást, és ahogy írják is, az apa is elviheti Hozzájuk.
Nem érdemes alapos indok nélkül kitenned a gyerekedet egy ilyen hercehurcának.
Ez nagyon durva.
Már önmagában az, hogy meg sem született a gyerek, de már széjjelmentek.
Hát a tények azok, amiket leírtunk.
Szegény kisbaba nem jó helyre születik. :-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!