Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált emberek! Ti miért váltatok el?
Nehéz röviden összefoglalni, bár mi nem váltunk, mert házasok sem voltunk.
Ő sokat dolgozott és volt távol a munka és hobbi miatt, így elmaradt az a kevés közös program is, amire korábban még szakított időt. Magányosnak éreztem magam a gyerek körüli teendőkben és a mindennapokban, nem volt kedvem magyarázkodni a kölöknek, hogy mikor jön már apa haza stb. Szépen kezdtünk eltávolodni egymástól és lassan már annak se örültem, ha otthon volt, mert csak idegesített, szóval én meg átmentem állandó mogorvába, feszültbe.
Kedves Kérdező, lehet, hogy Te "indítékot" keresel a válásodhoz? :)
Na de a kérdésedre válaszolva, én nem akartam válni, a (volt) feleségem igen. A valódi okot most sem tudom, miért akart elválni, nem volt hajlandó semmiről sem beszélni. Szerettem volna én is megtudni a tanulságot, hogy mit csináltam rosszul, hogy ne kövessem el újra. Ennek 6 éve, azóta nem tudom a valódi okot, csak találgatok - így viszont nem lehetek biztos benne. Nem mondom azt, hogy jobb egyedül, mert egyáltalán nem jó... de megtanultam (újra) egyedül élni.
38/f
Az exférjem nagyon csúnyán átvert, megcsalt, totálisan félreismertem. Nem csak engem vezetett meg, hanem gyakorlatilag mindenkit a környezetében.
33n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!