Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti mit tennétek ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ilyenkor?

Figyelt kérdés
A férjemmel 13 és fél éve vagyunk házasok. Van 2 gyermekünk viszont a boldogság már igen igen halvány, mert nem érezzük azt amit régen. A férjem szerint lehet idejelenne külön utakot járni, de szerintem még nincs minden veszve. A két gyermekünk 10-16 évesek, ők hogy fogadnák el a válást?

2020. márc. 1. 09:22
1 2
 11/15 1Léna ***** válasza:

Nos akkor most megtudtad, hogy mi a gond.

Színesíteni, megújítani kell a kapcsolatotokat.

Ő Téged lányként szeretet meg, most az anyává vált feleséggel él. Sejted már mi az ami hiányozhat neki?

Talán, közös kaland azzal a lánnyal akit annak idején megismert benned. A gyerekeidnek egyre kevesebb kell belőled, de vissza kell találj a férjed szeretetéhez. A gyerekeink felnevelése egy feladat az életünkben, de a kettőtök kapcsolata előbb kezdődött és utána is jó ha folytatódik, mert bár felnőnek a gyerekeink és önállósodnak, de a szüleik maradunk, amíg élünk.

Anyaként a gyermekeinkben sok örömünk büszkeségünk lehet amitől a férj és a rá való felnézés alább hagyhat. De nélküle nem lehettél volna az aki ma vagy. Tiszteld meg a figyelmeddel, keresd a kedvét, hívd randira, derítsd ki mit szeretne? Vagy próbáljatok ki valami új közös elfoglaltságot. Az életetek egy új szakaszához érkeztetek, változásnak kell következnie, de ez nem jelenti azt, hogy elszakadni kellene, mert lehet megújítani is. Persze, könnyebb lenne ha itthon élne, dolgozna, ha ez járható út.

2020. márc. 2. 23:16
 12/15 A kérdező kommentje:
A munkát ő válalta el itt is megélhető lett volna neki, de többet akart. Én emgedtem mondván, hogy ha neki jó akkor baj nem lehet. Mindenben támogadtam, amiben egy feleségnek kell, most is próbálom azt tenni, hogy a kapcsolatunk ne romoljon de ő nem akarja. Szerinte már nem vagyok olyan, akivel jó lenne bármi is. Számára szépek voltak az évek de olyanok lettünk, hogy nem érdemes együtt lenni. A legrosszabb az az, hogy a gyerekeinket se tartja semmire mert számára már ők is csak kenyérpusztítok. Válni akar, próbáltam már randirahívni, vagy meglepni vacsorával, kicsit extrémebben is de egyik se jött be. A családjáért nem áldozott semmit hiszen, amint megszülettek a gyerekek és hazamentem a korházból. Elláttam magam egyből ment munkába, nem is nagyon akart velem lenni. Szerintem nem is akarta, hogy gyerekek legyenek, ami fáj mert nagyon boldog voltam, amikor anyává váltam. De már nem vagyok az, mert ő már csak tehernek tart. A gyerekeim mellettem vannak de ő, akkor is csak tehernek lát, akitől válni akar. Sajnos erre jutottunk nem tudom mit kéne tennem?
2020. márc. 2. 23:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem azt az életet élte, amit szeretett volna és emiatt a környezetét hibáztatja. Akaratgyenge ember, ahelyett hogy összeszedné magát és változtatna ahelyett panaszkodik. nem tudom mi lenne a jó megoldás, nem vagyok feladás párti, de ha csak egyedül akarod rendbe hozni az kevés, ezzel csak az idődet vesztegeted.

Ha nincs másik nő az életébe, akkor meg a családi életből van elege, nem bírja a kötöttségeket. Magának való ember? Milyen hobbija van? Szeret horgászni? Szeret egyedül lenni?

2020. márc. 3. 00:05
 14/15 A kérdező kommentje:

Annyira nem a magának való típus.

Régen és most is szeret a haverjaival, barátaival eljárni, itthon is gyakran szeret hétvégente, amikor hazajön dolgozni. Hobbija jobban, nem a horgászás sokkal jobban szeret szerelni, vagy éppen ha van valami rendezvény arra eljárni. Ami a legfúrcsább az az nekem, hogy nem értem meg miért is érez úgy, ahogyan érez. Számomra ő a világ, mindenben a kedvében jártam lehet túlságosan is. Amikor csak lehetett támogattam, a gyerekekkel már más, hogyan volt minden. Amikor megszületett az első, akkor már nem a feleségeként tekintett rám. Ezt azért mondom mert ezt vettem észre, a gyerekekkel nem valami jó volt a viszonya soha. Bár a gyerekek születése előtt semmi baja nem volt, éltünk és szerettük egymást, aztán pedig egy csapásra megváltozott minden. Mintha nem is az lenne, aki az oltár előtt igent mondott.

Lehet el kellene engednem, de nem megy mert tudom, hogy megérdemelném tőle a választ a miért re... De, ha elválunk erre nem lesz lehetőség már, az hogy ő nem akar velem élni az nem válasz arra, hogy miért?

2020. márc. 3. 08:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Miért???

Mit szeretnél hallani? Igazat?

Eddig sem hallottál igazat.

Szépet? Hazudjon?

Engedd el-ha még eddig nem tetted meg.

Nem a választ érdemelted volna meg hanem, h eddig se nézzen hülyének.

Az én második férjem is jó dolgában kergült meg. Azt mondta válóoknak, h én mindent elérek, amit akarok. A bíró is kiakadt.

Nem a te hibád. Ha ennyire nem akar veled lenni a férjed ne pazarolj rá több időt!

2020. máj. 15. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!