Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjek ha nem fizet?
Figyelt kérdés
Nem küldte a gyt, és amikor rá kérdeztem azt mondta nincs pénze és ennyi.Hova fordulhatok , h fizessen.Nem fogok hónapokat várni, h vajon mikor teszi fel.Inkabb meg időben lépnek.2020. febr. 25. 13:13
21/24 anonim válasza:
14 es , ha a "kozosen" szerzett vagyont a hazassag alatt szerzett jovedelem aranyaban kellene elosztani." , akkor az elvált nők 99 %-a egy fillért sem kapna , mert valójában a "közösen" szerzett vagyonba semmit nem adtak be , azt mind a férj lapátolta össze . persze váláskor tudnak követelőzni , meg egy jó ügyvédre , aki segit nekik kiforgatni a férjüket a vagyonukból , arra mindig futja nekik...
22/24 A kérdező kommentje:
Megjött a pénz elutalta ! De ,ha késik ez ellen tehetek valamit?Úgy nem tudok mire számítani egyszer 5 Én utal aztán 20 , aztán májkrém másik hó eleje!Vagy a beszólás, h nincs és rá két napra mégis.....
2020. febr. 28. 09:09
23/24 anonim válasza:
Szívemből szóltál #21. Ez a szerencsétlen pali is... csak fizet... és még így is meg van szólva mert nem 5.én fizet. Undorító ez a tarhálás.
24/24 anonim válasza:
Persze, Magyarországon minden pali olyan jól keres, hogy komplett eltartja az otthonülő semmittevő feleségét, meg a gyerekeket egyedül...
Aztán válás után is eltartja.
Ti nem tudom, hol éltek, de fel kéne ébredni 21, meg 23.
Ja utóbbi, figyelj már, amúgy a szolgáltatónak is van egy határidő, mikor kell utalni, fizetni. Na a gyt is meg van határozva, mikor kell fizetni, nem pedig amikor gondol egyet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!