Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjek ha nem fizet?
Szerintem az nem jarja, hogy az egesz gyerek kerdesben tobb ponton is kizarolag a nonek van dontesig joga, a ferfinek osszesen 2 lehetosege van: nem dug, illetve gumit huz.
Ezzel szemben a no elhet 38 fele fogamzasgatlasi lehetoseggel(hazudhat is arrol h hasznalta-e), tovabba esemeny utani tabletta, abortusz. Majd ezek utan penzt kovetelhet a ferfitol ugy hogy annak csak kotlatozott lathatasi joga marad. Ha szerintetek ez korrekt, ti tudjatok. Sztem nem. A dolog 2 felekeppen lehetne korrekt:
1. Nem lehet elvalni es a ferfi koteles eltartani a csaladot. A nonek meg kotelessege tisztesseges anyakent es asszonykent mukodnie.
2. El lehet valni, de akkor mindenki azt viszi amit bevitt, a "kozosen" szerzett vagyont a hazassag alatt szerzett jovedelem aranyaban osztani. A gyerek koltseget pedig a vele toltott ido aranyaban osztani.
Minden mas nem a gyerek erdekerol hanem egymas lehuzasarol szol...
,,1. Nem lehet elvalni es a ferfi koteles eltartani a csaladot. A nonek meg kotelessege tisztesseges anyakent es asszonykent mukodnie."
Ez nagyon jól hangzik 😂
Lennék a feleséged , át is vágnálak mint a huzat, de csak mert egy undorító féreg vagy, nem is magyarázom el az okokat, hogy miért gondolom így. Az ilyenektől mentsen meg a jó Isten minden nőt!
Lehúzás hegyek.
Havi 20-30ezer ft? Hol élsz?
Elõfordul, hogy az ember megszorul, ilyenkor normális ember elnézést kér és megmondja, mikor fogja tudni pótolni a hiányzó összeget.
Ha az exed így áll hozzá, hogy nincs pénz, így jártál, akkor ne várj. Kezdj el intézkedni mihamarabb.
Pedig igen általános sajnos ez az összeg...
Én is ennyit kapok, és még jópár elvált anyuka, akiket ismerek. Ja, a gyerek havi iskolai költségeit fedezi kb (étkezés, osztálypénz, ilyen-olyan kirándulás, ahova viszik), meg talán 1-2 gyógyszer fér bele. És ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!