Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sos 02.19. en lesz a valasom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos 02.19. en lesz a valasom 30 ~év után menjek vagy ne menjek? Téveszmék ~és alaptalan vádakkal pld megcsalas a majdnem sógorommal koksz rozsdamaro a teajaba amiből innom kellett. Idegmereggel való ágyneműmosas. Kikerette a telefonszamlamat.

Figyelt kérdés
2020. febr. 17. 11:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A férje megvádolta ezekkel úgy értette a kérdező. Kérdező ha a bíróság szerint kell menned menj, amúgy meg minek, egy paranoiás vagy bűnöző hajlamú férjet látni. Ha ilyenek egyáltalán eszébe jutnak gondolom magából indul ki. Gyorsan váljatok el te meg költözz máshová vagy nem tudom, de én félnék ilyen embertől mint a férjed.
2020. febr. 17. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:
A megcsalások nem számítanak a válásnál.
2020. febr. 17. 12:22
 13/16 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet a pénzel ami a nevemen van vagy az ő nevén lévő vállalkozási pénzel
2020. febr. 17. 12:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát talán el kellett volna menni ügyvédhez... Volt fél éved felkészülni, így jártál, nagyon meg fognak szopatni.
2020. febr. 17. 12:32
 15/16 anonim válasza:

Gyerek van ebben a kapcsolatban?

Bár, ha van is, gondolom, már felnőttek.

Viszont, ha így áll a helyzet, a tárgyalásra el kell menned.

Fogadj egy jó ügyvédet, függetlenítsd magad tőle, amennyire csak lehet, mind anyagi, mind lakhatás szempontból.

Valamint jelents minden vádat, amit felhoz/ott ellened.

Minél hamarabb távolodj el tőle érzelmileg és fizikailag is. Van esetleg valaki, akiben megbízol, aki segíthet lelkiekben?

Jó, ha ilyenkor nem vagy egyedül, ha áll melletted valaki.

Ezért (is) kérdeztem a gyerekeket? Ha vannak felnőtt gyerekeitek, ők hogy élik meg ezt a helyzetet, velük milyen a kapcsolatod, számíthatsz rájuk? Egyáltalán vannak?

Én kitartást kívánok neked! Légy erős és építsd a jövődet nélküle!

(2-es)

2020. febr. 17. 14:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Bocsi de nekem még nem nagyon megy ez az irogatas
2020. febr. 17. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!