Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyik férfi ismerősömnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

X88 kérdése:

Egyik férfi ismerősömnek a parja bántotta a kozos gyermeküket ezekrol van kep es video ahogy a kis fiu ki nezett. Mennyi az esely ra hogy az apukának ítélik a kis fiút?

Figyelt kérdés
Es mennyi ideig húzódhat el a gyermek elhelyezési per? Nagyon Koszonom a segitseget! 😊
2020. jan. 14. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
A fèrfi ismerősöd menjen el egy ügyvèdhez, ès vele beszèlje meg a teendőket, ès hogy mire számíthat. Itteni, laikus vèlemènyekkel semmire se megy.
2020. jan. 15. 16:21
 2/3 anonim ***** válasza:

A gyerek bántalmazás a jogi körökben is súlyos, szóval tök mindegy hogy pasi vagy nő bántalmaz, mindenképpen nagyon súlyos bűncselekmény.

Ügyvéd, és valószínűleg a gyerek évekig pszichológushoz fog járni.

Szerintem undorító nemtől függetlenül, ha valaki megszüli a gyerekét, csak azért hogy később bántalmazza.

Ilyen helyzetbe a bíróság annak a szülőnek ítéli a gyereket akivel biztonságban van és jól tudja nevelni, és minden feltétel biztosítva van a gyerek számára. Ilyenkor ki szoktak menni környezettanulmányra is, hogy megnézzék apuka részéről is minden rendben,nagyon szigorú feltételeknek kell megfelelnie a szülőnek és csekkolják, hogy apuka sem bántalmazó, de pszichológiai vizsgálatból ez nagyon gyorsan kiderül. Nagypapám sok ilyen perét mesélte már el nekem, nagymamám is volt gyámügyis, de sajnos őt nem ismertem, de amúgy bírók és ügyvédek is voltak, csak egy helyen nem lehettek bírók és ügyvédek, mert az szakmailag összeférhetetlen, ha ugye olyan ügyük van amit tárgyaláson együtt kéne levezetniük. Az ilyen szakmába dolgozó házastársak nem dolgozhatnak együtt, mert pl. a feleség ügyész a férj ügyvéd akkor összeférhetetlen, és otthon is ezen vitatkoznának, ha nem egyet értenének, de akkor úgy nem objektíven képviselné ügyvédként az ügyét az illetőnek. De bíró ügyvéd titulusba sem, mert akkor felmerülne a korrupció gyanúja, ha a férj ügyvéd javára hozna az ítéletet.

Szóval passz, ezt csak ügyvéd, pszichológus, gyermek pszichológus, és család segítő tud érdemben tanácsot adni neked, de ha az egyik fél bántalmazó, attól még el is tiltják a gyereket.

A kép és videó látlelet ami van a gyerekről vagy le lett fotózva miután megverte az asszony? Mert amúgy ez sem így működik ilyenkor a gyerek általában eljut az orvosig, az orvosnak meg hivatalból kell feljelentést tennie ha ilyen van. Mert olvastam itt olyat is hogy bedrogoztak egy lányt és nem tett feljelentést, azóta láttam ugyanezt a kérdést, és olyat is írt, amiből azt olvassa ki az ember, hogy korrupció miatt nem mer feljelentést tenni, ez azért enyhén szólva súlyos vád, még burkoltan is, de ha igaz, akkor ilyen helyzetben olyan hatóságot kell keresni aki nem korrupt és nem vitatkozni a gyakoris segíteni akarókkal. Szóval a lány írta, hogy szerencséje volt hogy túl élte, szóval ezért is gondoltam később, hogy kamu mert mivel nekem a családba a nagyszülők jogászok voltak,nem korrupt hanem hivatásukat nagyon is komolyan vevő emberek, nekem nagyapám inkább felmondott a munkahelyén mert ő nem akart segédkezni koncepciós perbe, sokáig zsákot is cipelt emiatt a malomba aztán később visszatért újból a hivatásához, csak máshol nem ott ahol volt, és anyukám mondta, hogy ez nem így működik az orvosnak hivatalból feljelentést kell tennie, ha kiderül, hogy verték a gyereket, gyámhatóság, vagy mondjuk valakit bedrogoztak a tudtán kívül, és a drog tesztje jelzi, akkor megy automatikusan hivatalból a feljelentés.

Mert az is necc, ha apuka nem a rendőrségre ment miután ez kiderült, és nem orvoshoz vitte a gyereket látleletért, és csak bizonyítékként fotózgatta, ha erről van szó, mert nem írod, hogy intézkedtek-e utána. Biztos hogy apuka anyukával együtt nem bántalmazó?

2020. jan. 24. 11:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szóval jogi körökben házastársaknak nincs olyan hogy elférünk, ha összeférhetetlen szakmájukat tekintve. Általában a jogi körökben nem vállalnak közösen ügyet. Én sem csinálnám, ha ilyen szakmába mozognék. Ezt elfelejtettem írni. Kiegészítve amit írtam. De neked nem ez a lényeges info ezt csak azért írtam, mert a kérdésed nem egyértelműen van megfogalmazva. Hogy bizonyos dolgok nem így működnek.

Hogy meddig húzódhat egy per, az a felektől is függ, hogy elmegy-e a tárgyalásra az egyik vagy sem, de nekem az a véleményem az ilyenről hogy undorító, és olyanoknak jut gyerek akik meg sem érdemlik, aki meg jó szülő lenne, az van hogy nem lehet gyereke, vagy felelősségtudatból nem ugrik bele olyanba, hogy csak megcsinálják neki azt jó van. Én is csak szerelemből szeretnék úgy, hogy a társam mellettem is van, és a gyerekem mellett is. De én nem szoktam ilyeneken manapság már gondolkozni, csak egy-egy ilyen kérdésen elgondolkodok, és nagyon elszomorít egy-egy ilyen kérdés a gyerek miatt. Az emberek gyakran felelőtlenül maradnak rossz kapcsolatba, vagy gyakran rosszul választanak. Csak úgy igazi, ha igazi a párkapcsolat máskülönben semmi értelme, mert ilyenbe a gyerek sérül a legjobban. Szerintem.

2020. jan. 24. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!