Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » ANYÁK, erre hogy reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ANYÁK, erre hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

A férjed, aki kiváló apa és ember, félrelép.

Te beadod a válást, és ezt elmondod a gyerekednek. (A gyerek neme mindegy.)

Mire a gyerek neked támad, hogy a saját egód és önzésed miatt miért kell szétrombolni a családot, és különben is, a suliban sok családban van szerető, de ott a feleség elfogadja.

2019. nov. 6. 17:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Csalódott lennék,de elválnék.Csalódott,mert a gyerekem önző,mint az apja....
2019. nov. 6. 19:10
 12/22 anonim ***** válasza:
96%

Hogy válás után mehet az apjához és nem fogok feltétlen láthatást kérni.

Amugy vót mán ez a kérdés a családi kapcsolatokban.akkor is provokativ szr volt.

2019. nov. 6. 19:10
 13/22 anonim ***** válasza:
7%
Csak kérdezem a válaszolóktól: van gyereketek?Vagy éltetek át gyerekként hasonló helyzetet?Nehogy már egy gyereket hibáztassatok azért mert ezt ilyen módon éli meg!
2019. nov. 6. 19:12
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó, az apját is hibáztathatná... ne csak az anyán csattanjon az ostor.
2019. nov. 6. 19:23
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ hány éves. Az anyja adta be a válópert,tehát az Ő szemében az anyja az aki felbomlasztja a családot.Ha még kisebb a gyerek láthatja így.És nem mindegy a gyerek neme. Ha fiú főleg ragaszkodik az apjához.
2019. nov. 6. 20:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A gyereked áldozathibáztatásból ötös, csakúgy, mint az itt hozzászólók egy része.

Miért feltétlen a megcsalt fél hibája/hiányossága a félrelépés? Tényleg ennyire nincs fogalma az emberek jó részének a párkapcsolat és az emberi szexualitás természetéről?

2019. nov. 6. 20:01
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Fel sem merült volna bennem, hogy beavassam az okra amiért válunk. Nincs hozza köze, nem dolga ezzel foglalkozni. Rá annyi tartozik, hogy a szülei válnak, de o továbbra is fontos mindkettőnek. Ha duhombem kikotyogtam volna, nem hibaztatnam a reakcioert, hagynám hogy az egész leulepedjem benne.
2019. nov. 6. 20:40
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, reagálj már légy szíves ha feltetted a kérdést, és fontosnak tartod a válaszokat! Hány éves a gyereked?És írd már meg a nemét is mert szerintem fontos!
2019. nov. 7. 08:16
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon utáltam anyámat kamaszként mert szigorú es vaskalapos volt.Szanalmasnak tartottam.Apam meg vagány, laza és bőkezű.

Amikor először hallottam anyámat sírni,mert apamnak szeretője volt akkor az viszont mindent megváltoztatott.

Pedig mikor anyám észrevette, hogy halgatózok,úgy leüvöltött, hogy azt hittem összeszarom magam.

Nem vagyok egy hű de nagy erkölcsi akármicsoda de onnantól kezdve egész más szemmel néztem anyámra. Soha nem beszéltünk erről, de én mellé alltam. Szerettem apámat is de már őt tartottam szánalmasnak. Elváltak.

Eltelt 15 év, azóta nagyon jó a kapcsolatunk anyával, mindent neki köszönhetek. Apámmal nagyon fel lazult minden. Nem a megcsalás miatt hanem mert rájöttem hogy az én vaskalapos anyám küszködött 15 évig velem, meg a családért, apám meg a munka mellett csak szórakozott. Könnyu volt így jó fejnek lenni.

Kérdésre a válasz: szerintem ezt 99,9%ban minden gyerek elítéli .

Nem tudom a sztori igaz e de baromi csalódott lennék. Szerintem az ilyen gyerek nem is szeret es egy erkölcsi nulla, egy érdekember

2019. nov. 7. 09:50
 20/22 anonim ***** válasza:
74%
Megmondanám neki, hogy lehet, hogy a többi család hajlandó megtűrni ilyen mocskos kis titkokat, ami még a gyerekek előtt is nyilvánvaló, de a ti családotok nem ilyen, vagy te legalábbis nem ilyen ember vagy, ha tetszik, ha nem. Senkinek a kedvéért nem fogsz jó pofát vágni egy téged átverő árulónak és kifelé vetíteni az idillikus családot. Esetleg mondhatod, hogy képzelje magát a helyedbe. Az sem mindegy, hogy mekkora, nyilván, de ha így vissza tud szájalni, akkor nyilván a te érveidet is fel tudja fogni.
2019. nov. 7. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!