Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem tud elválni (megszabadulni az exetol? ) Csak az a
megoldás ha mindent neki adok?
Nagyon nem mindegy, hogy kinek mi JÁR.
Ha pl a ház vagy a nyaraló külön vagyon, akkor nem lesz felezve. Akkor se, ha neked a B verzió az utca, és azért vetted el, mert azt hitted, hogy fele-fele lesz minden.
A gyt összege se kívánságműsor, a te fizetésed alapján szàmolják ki. Ha a 70 ezer jogos, akkor annyi.
Valószínűleg nem véletlenül húzódik ez ennyi ideje.
2019. okt. 6. 05:18
Közöd mindig is lesz az exedhez, mert van gyereketek. Ez egy életre összeköt.
2019. okt. 6. 09:14
13/29 A kérdező kommentje:
Közös minden, nem örökölt. 200 a nettom, jelenleg én vagyok albérletben a saját házam mellett.
Hány gyerek van?
200 nettó mellett elég hülye vagy, ha nem ragaszkodsz a vagyon megfelezéséhez, hanem lemondasz arról, ami a jog szerint jár neked.
2019. okt. 6. 10:10
15/29 A kérdező kommentje:
Egy van, de emiatt annyira ellenem hangolja a gyereket ...Azt mondja neki , h utcára akarom tenni
Már mièrt akarnád utcára tenni? A fèl házból meg fèl nyaralóból ő is tud magának vásárolni valamit.
Amúgy ha még ez mind igaz, hogy minden közös, akkor úgy sem kapja meg mind a kettőt, ès mèg gyt-t is mellè. Jó vicc. A háznál is max kizárólagos lakashasznalatot kap, max amíg kiskorú a gyerek, de ennyi. A teljes tulajdon jogot nem.
Szóval tessèk tovább harcolni.
2019. okt. 6. 14:07
17/29 A kérdező kommentje:
Az a bajom , hogy egy barátom hasonló cipőben jár és 6 éve.....Pénzt meg nem látott a lakásból, úgy hogy 90 /10 % van a lakás a haverom javara .Hiába...a nő megkapta a kizárólagos használatot, és csak nyűgösnek -teknek az évek, gyerekei már rég nagykorúak és meg sehol semmi.Most ha ez lesz nálam is éveket harcoljak? És sehol semmi?
Hát akkor ott illene újra elővenni az ügyet. Örökre nem kap lakáshasznalatot. Ettől mèg nem kell lemondani arról, ami jog szerint megillet. Legyen jó ügyvèded.
2019. okt. 6. 21:55
19/29 A kérdező kommentje:
De ha lakáshasználati jogot kap, akkor nem kell kifizessen? Tudom tudom ügyvédhez menjek. De még nem beszeltem ügyvéddel csak a vagyonmegosztásra akarok vinni.Anyagilag nekem nem fér bele, gyt albérlet meg az ügyvéd is.
Válni úgy érdemes, kérdező, hogy a lelki békéd megmaradjon. Hidd el, nem éri meg cigánykodni pár rongyos millión. Én hátrahagytam mindent, úgy mentem el, hogy nem vittem semmit, s még a bankszámlám is erősen mínuszba hajlott.
2019. okt. 7. 09:47
Kapcsolódó kérdések: