Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Aki nem tud elválni (megszabad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem tud elválni (megszabadulni az exetol? ) Csak az a megoldás ha mindent neki adok?

Figyelt kérdés
2019. okt. 5. 21:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon nem mindegy, hogy kinek mi JÁR.

Ha pl a ház vagy a nyaraló külön vagyon, akkor nem lesz felezve. Akkor se, ha neked a B verzió az utca, és azért vetted el, mert azt hitted, hogy fele-fele lesz minden.

A gyt összege se kívánságműsor, a te fizetésed alapján szàmolják ki. Ha a 70 ezer jogos, akkor annyi.

Valószínűleg nem véletlenül húzódik ez ennyi ideje.

2019. okt. 6. 05:18
 12/29 anonim ***** válasza:
34%
Közöd mindig is lesz az exedhez, mert van gyereketek. Ez egy életre összeköt.
2019. okt. 6. 09:14
 13/29 A kérdező kommentje:
Közös minden, nem örökölt. 200 a nettom, jelenleg én vagyok albérletben a saját házam mellett.
2019. okt. 6. 09:56
 14/29 anonim ***** válasza:
73%

Hány gyerek van?

200 nettó mellett elég hülye vagy, ha nem ragaszkodsz a vagyon megfelezéséhez, hanem lemondasz arról, ami a jog szerint jár neked.

2019. okt. 6. 10:10
 15/29 A kérdező kommentje:
Egy van, de emiatt annyira ellenem hangolja a gyereket ...Azt mondja neki , h utcára akarom tenni
2019. okt. 6. 11:30
 16/29 anonim ***** válasza:
12%

Már mièrt akarnád utcára tenni? A fèl házból meg fèl nyaralóból ő is tud magának vásárolni valamit.

Amúgy ha még ez mind igaz, hogy minden közös, akkor úgy sem kapja meg mind a kettőt, ès mèg gyt-t is mellè. Jó vicc. A háznál is max kizárólagos lakashasznalatot kap, max amíg kiskorú a gyerek, de ennyi. A teljes tulajdon jogot nem.

Szóval tessèk tovább harcolni.

2019. okt. 6. 14:07
 17/29 A kérdező kommentje:
Az a bajom , hogy egy barátom hasonló cipőben jár és 6 éve.....Pénzt meg nem látott a lakásból, úgy hogy 90 /10 % van a lakás a haverom javara .Hiába...a nő megkapta a kizárólagos használatot, és csak nyűgösnek -teknek az évek, gyerekei már rég nagykorúak és meg sehol semmi.Most ha ez lesz nálam is éveket harcoljak? És sehol semmi?
2019. okt. 6. 20:56
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ott illene újra elővenni az ügyet. Örökre nem kap lakáshasznalatot. Ettől mèg nem kell lemondani arról, ami jog szerint megillet. Legyen jó ügyvèded.
2019. okt. 6. 21:55
 19/29 A kérdező kommentje:
De ha lakáshasználati jogot kap, akkor nem kell kifizessen? Tudom tudom ügyvédhez menjek. De még nem beszeltem ügyvéddel csak a vagyonmegosztásra akarok vinni.Anyagilag nekem nem fér bele, gyt albérlet meg az ügyvéd is.
2019. okt. 7. 08:54
 20/29 anonim ***** válasza:
35%
Válni úgy érdemes, kérdező, hogy a lelki békéd megmaradjon. Hidd el, nem éri meg cigánykodni pár rongyos millión. Én hátrahagytam mindent, úgy mentem el, hogy nem vittem semmit, s még a bankszámlám is erősen mínuszba hajlott.
2019. okt. 7. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!