Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesz akkor a bíróság, ha az apa majdnem 300 kilométerre lakik tőlünk mikor viheti el a gyereket?
Még valamit én nem írtam, hogy 7 hónaposan elviheti. Csak azt mondom, hogy amíg nincs hivatalos bírói végzés addig mindkét szülő jogos gyámja a gyermekének. Az apukának is ugyanolyan jogai vannak mint az anyukának, függetlenül, hogy mennyi idős a gyermek.
Sok olyan anyukát ismerek akik 3-4-5 hónapos gyermeküket elvitte az apuka, mondván ő az apja. Rendőrök kimentek, és tehetetlenek mert nincs kijelölve külön gyám, nincs bírói végzés. Végül mi is annyit tudtunk csak elérni, hogy megsürgettük az anyuka ügyét , így a bíróságon első helyre került, addig meg az anyuka adta naponta az anyatejet. Igen van ilyen, bármily meglepő. Ezért is írom, hogy amilyen gyorsan csak lehet intézz a bírósági ügyedet. Hiába jöttök, hogy márpedig az anyja mellett a helye ( jó magam is anyapárti vagyok) de a jogszabály szerint mindkét szülő jogosan gondoskodhat a gyermekéről.
Az hogy iszik és agresszív nemtudtam . Épp ezért nem élek vele mert ilyen . Semmi felelősség tudata nincs. Okkal féltem a gyereket mert mindig iszik és kiszámithatatlan hamar durran az agya .
Amugyis hiába van lakása a gyereket nemtudja ellátni állando munkája nincs .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!