Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kérdeznek egy tanútól?
Figyelt kérdés
Váláshoz tanút kell bevinnunk, mit kérdez a bíró a tanútól? Aki volt hasonló helyzetben mesélné?2019. szept. 17. 21:39
2/9 A kérdező kommentje:
Semmiben nem tudunk egyezségre jutni
2019. szept. 17. 21:51
3/9 anonim válasza:
Azért kifejthetnéd egy kicsit részletesebben, hogy hogyan is állnak a dolgaitok, mert így érdemi választ nem fogsz kapni senkitől. Anonim oldalon vagy, tök mindegy, mit írsz le, senki nem ismer.
Én mondjuk már azt sem hiszem egyébként, hogy a váláshoz tanút kell vinnetek. Max. a gyermekelhelyezési per részeként tudom elképzelni, vagy a vagyonmegosztás részeként, de hát te tudod, mire akarsz választ kapni, és mire nem...
4/9 A kérdező kommentje:
Gyerektartas ügyben kell,mivel 2 merci autója van az exemnek,egy motor ami 1 millás,luxus lakásban lakik, de bejelentett bere milyen érdekes 40 ezer ft.Igy bizonyítani kell ,h nem abból el ,és hogy többet keres.Egyebkent -aitokkal kereskedik.
2019. szept. 18. 19:32
5/9 anonim válasza:
Egyebkent -aitokkal kereskedik - mivel??
6/9 A kérdező kommentje:
Autokkal *
2019. szept. 19. 00:15
7/9 anonim válasza:
Azt kérdezik ki gondozta foglalkozott a gyerekkel inkább, mi a munkája, mit tudnak miből van a bevétele, milyennek látnak a tanuk apanak/anyanak. Nálunk ilyen kérdések voltak.
8/9 A kérdező kommentje:
De most egyértelmű ,h akit ő hoz az őt védi, akit én viszek engem...Akkor meg minek.?
2019. szept. 20. 11:06
9/9 anonim válasza:
Mert az, hogy valaki valakit véd, nem biztos, hogy az igazság. A bíró nem hülye, és simán át fog látni a szitán. Ha meg valamelyik fél tanúja hazudik netalántán, azzal meg maga alatt vágja a fát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!