Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Meddig tarthat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Meddig tarthat meg ez?

Figyelt kérdés
Elhagyott a férjem,egy másik nő miatt.Most megy a válás de semmiben nem tudunk meg egyezni,én sem akarok filléreken veszekedni sem utcára kerülni, ő se így áll a bál. Egy éve húzódik az ügy, utolsó tárgyaláson már megalázott azzal ,h kérte a bírót, h valahogy szabaduljon már meg tőlem mert elege van.De nem miattam nem szabadul hanem mert nem lehet megegyezni vele.Valaki segítsen meddig húzódhat meg ez a válás?? Azt tudom h a vagyonmegosztás eveket is,de maga a válás? Mert már én is unom....
2019. szept. 15. 16:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen,a bejelentett kevés, de nem annyit keres.Azert nem hagyom ,de én is szabadulnék tőle de nem tudunk ebben egyezségre jutni.Azedt kérdeztem, h aki volt ebben a cipőben meddig húzható.
2019. szept. 16. 10:12
 12/13 anonim ***** válasza:
25%
Fillérbszók. Minek házasodtatok meg, ha havi 10ezer forinton marakodtok még a végén is? Egy normálisabb inget se kapsz 10 alatt. Nyilván az alkudozna, te meg húznád feljebb. De ez fillereskedés. Megérteném, ha azt mondanád, hogy nem 35 kell hanem 100, de ezt így nem értem.. :/
2019. szept. 16. 12:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Ezt a nő miatt csinálja tudom ,gyereket akarnak meg új életet aztán rajtam és a gyéreken spórolna.....
2019. szept. 16. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!