Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig legyek türelmes? Vagy csak a válás oldja meg a problémámat?
Másfél éve kiderült, hogy feleségemnek van egy hat hónapos kapcsolata, de mikor megbeszéltük, akkor azt mondta, inkább azt abbahagyja és velem marad. Sokat beszélgettünk, párterápiára is jártunk, de félbehagyta. A bizonyos harmadik egy munkatársa a feleségemnek, és mindketten tagjai egy baráti társaságnak. Ô azt gondolja, hogy én nem szakíthatom ki abból a körbôl, nekem viszont nem tetszik, hogy velük (vele is!) jár szórakozni akár hajnalig is. Amúgy pedig a kapcsolatunk olyan szinten van, hogy én kötôdöm hozzá, szeretnék belôle többet kapni, szeretném, ha simogatna, ölelne, de ô azt mondja, hogy nem megy neki. Az ágyban pedig teljesen passzív. A két gyerek és a sok kellemetlenség és költségek miatt még nem indítottam el a válást, de nagyon közel járok hozzá. Azt kéri, hogy legyek türelmes, de 35 éves korban nem várhatok évekig, hogy hátha jobb lesz. És nem úgy viselkedik, mint aki megbánta a tettét. Azt mondja, hogy én korlátok közé szorítom azzal, hogy nem akarom elengedni az éjszakába szórakozni.
Viszont dötnéskényszerben vagyok, mert májusban 15 éves lesz a házasságunk és a különvagyon akkor megszűnik, pedig abban én állok jobban. Ha azt megvárom, lehet, hogy a feleségem után a vagyonomat is elvesztem. Nem szeretnék válni, de úgy érzem, nincs más lehetôségem. Vagy???
Köszi a válaszokat. Az a baj, hogy senki nem tudja megmondani, hogy mit tegyek, nekem kell eldöntenem! Csak nehéz ezt megtenni így 18 éves kapcsolat és 14 év házasság után. Nem beszélve a 14 és 7 éves gyerekekrôl.
De azt már eldöntöttem, hogy nem adok neki több lehetôséget. Ha nem változik, akkor elindítom a válást. Aztán várjam meg, hogy a bíróság hogy dönt a gyerekekrôl, a vagyonról. És kezdhetem elölrôl a párkeresést. De talán ez lesz a kisebb rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!