Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért tekintik a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tekintik a férfiak a válásnál semminek a háztartásbeli munkát?

Figyelt kérdés
Válunk és az ex kijelentette, hogy az nem munka. Gyerek, háztartás, kert, jószágok. És ezt nem 8 órában.. a hét minden napján..
2019. szept. 7. 11:50
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
57%
Ez abban az esetben van, ha a nő háztartásbeli, ergo nem jár el dolgozni pénzt keresni.
2019. szept. 7. 12:52
 12/41 anonim ***** válasza:
19%

A háztartási munkát az ember akkor is megcsinálja, ha egyedül él. Enni, némi tisztaságot tartani magunk körül, vásárolni, mosni... és még lehetne sorolni akkor is teszi az ember ha nincs társa.

Ha egy nő ezeket megteszi (persze közben a férfi is ha úgy alakul) cserébe a közös kasszába a férfi tesz többet akkor mi itt a baj? Én nőként azt látom, hogy nagyobb részben a férfiak tesznek a család életszinvonaláért.

2019. szept. 7. 12:58
 13/41 anonim ***** válasza:
80%
Mert sok nő sem tekint rá úgy. Én a minap megkaptam itt, hogy mennyire buta, sekélyes és ostoba lehetek ha már évek óta otthon vagyok, nevelem a gyerekeimet és vezetem a háztartást, hiszen az nem kihívás, nem megterhelő és nem munka.
2019. szept. 7. 13:10
 14/41 anonim ***** válasza:
12%
Házastársak voltak, úgyhogy a házimunka a bíróság szemszögéből semmit nem számít. Amúgy érdekes, az első három válasz fel van szavazva, de a 6-os 0%-on áll. "ingyen kiszolgál majd szó nélkül üres kézzel lelép". Te miről beszélsz? Hol volt itt szó kiszolgálásról és honnan tudod, a férj mennyit tett a kapcsolatba, mennyi házimunkát végzett? Most persze fel leszel szavazva, mert jól letoltad a faszit, de ezzel csak megerősítetted, amit -es írt.
2019. szept. 7. 13:24
 15/41 anonim ***** válasza:
7%
*amit 11-es írt
2019. szept. 7. 13:24
 16/41 anonim ***** válasza:
19%
Jajj.. ti nők mindig ettől a házimunkától vagytok oda. Én egyedül élek, és férfi létemre mindent én csinálok magamnak és amellett dolgozok is. Fel sem fogom mit kell ezen annyira túl dimenzionálni. A mosógép gyakorlatilag megcsinálja magától, csak el kell indítani, a mosogatás sem egy életet próbáló feladat, főleg ha van otthon mosogatógép. A takarítás sem egy nagy ügy. Vannak jó felszereléseim amivel hetente végigmegyek a lakáson és még egyszer se haltam bele. Nem lehet, hogy ezzel akarjátok túl fontosnak beállítani magatokat?? Egyébként a házimunkától csak azok a férfiak félnek, akik még nem csinálták, aztán rájönnének hogy milyen könnyű valójában.
2019. szept. 7. 13:57
 17/41 anonim ***** válasza:
85%

Kedves utolsó, én is éltem egyedül. Az van, hogy egyedül nem nagy kunszt magad után elpakolni. Nem is csinálsz kupit, ha dolgozol egész nap. De ha van egy párod aki dolgozik és te vagy otthon, máris dupla házimunka szakad rád, akár főzésről, akár mosogatásról, akár vasalásról van szó. Ha pedig gyerekeid vannak, akkor sokkal többet kell pakolni, miközben a totyogó bölcsist egyetlen percre sem engedheted ki a látóteredből, mert tuti akkor fog elesni, lefejelni valamit, eltörni valamit vagy csak úgy, hobbiból kipakolni a konyhaszekrényt. Én anya vagyok, volt idő, hogy vécére sem mehettem csukott ajtóval. Gyerek mellett a házimunka és a pakolás sokkal több, mert ha le is köti magát egy kis időre, akkor meg szétrámol mindent, amit utána vagy egyedül pakolsz el, vagy együtt pakoltok és utána még eligazítod, mert semmit nem oda és úgy tesz ahogy kéne, hiszen még kicsi.

És a kérdezőéknél ott a kert, jószágok. Ehhez rohadtul nem hasonlíthatod azt hogy te egyedül, munka után bedobtál egy mosást meg összedobtál valami kaját és elmostad az egy szem lábast, tányért, poharat.

2019. szept. 7. 14:07
 18/41 anonim ***** válasza:
21%

Eleve a kérdés is értelmetlen. Mi az a válásnál közben lévő házimunka? Vannak különféle szituációs típusai a házi munkának?

Egyébként meg utolsónak igaza van. Amikor nővel éltem, állandóan sajnáltatta magát a házimunka miatt, meg az mekkora kín, rossz volt nézni is ahogy csinálta. Bezzeg amikor egyedül éltem, ugyanúgy megcsináltam, nem fogtam fel tehernek, betettem zenét, és szép nyugodtan megcsinált, egyébként is nagyon pedáns vagyok, nagyon nem tűröm jól a mocskot. Ez kb legtöbb helyen így van. Nem is arról szól, hogy mennyire nehéz, hanem az, hogy a másik is szenvedjen. Gyűlölöm az ilyen vámpír nőket. Ha nem lennék életébe, ugyanúgy ki kéne mosnia, főzni kellene, stb (nem vagyok most senkivel). Semmivel nem kell többet csinálni.

Bezzeg a 2x annyi pénz, amit haza hozok, mert évekig tanultam, dolgoztam, güriztem, az természetes. Meg ide oda hurcolászni a seggét. Meg ezt elintézni, meg azt elintézni. Vicc amit itt egyesek levágnak komolyan. Mindenkinek más a szerepe. Én sem kérem meg, hog

2019. szept. 7. 14:09
 19/41 anonim ***** válasza:
19%
hogy helyettem vigye már el szervizbe a kocsit, vagy javítsa már meg a gépem, vagy ne adj isten csinálja már meg azt, ami nekem kell a vállalkozáshoz. Lehet itt méricskélni kinek nagyobb, de erről szól egy kapcsolat, komolyan? Mindannyian szégyellhetnétek magatok. Tipikus önkritikátlan, önsajnálatba és arroganciába merülő kétségbeesett nők.
2019. szept. 7. 14:10
 20/41 anonim ***** válasza:
93%

#20 Elismerem jogos amit írsz.

Persze ehhez ismerni kellene a körülményeket és mindkét fél álláspontját, hogy valós képet kapjunk. De ha fullra kiakarja semmizni a kérdezőt, az gerinctelen dolog szerintem is. Bár erre már csak a gyerekek miatt sem volna módja szerintem.. Én sem tennék olyat tuti, pedig írtó smucig ember hírében állok..

Kérdező, próbálj egy jó ügyvéddel konzultálni, hogy mik a lehetőségek.

2019. szept. 7. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!