Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Szétköltözés? Vagy rögtön válás?
Figyelt kérdés
5 év házasság (+ 7év járás) utan ugy érzem teljesen eltávolodtam a férjemtől... Nem jo vele a szex, nem kivanom...Szeretem mint embert, de ugy mint férjre nemtudok rá tekinteni...És nemtudom h érdemes-e még tovább halogatni a dolgot..de már nem szeretem..2019. aug. 23. 16:39
1/15 anonim válasza:
Ha ennyire nem, akkor válj el. Felesleges vergődni.
2/15 anonim válasza:
Minek húzod az időt akkor? Mire vársz? Válj el, és jobb lesz mindkettőtöknek.
3/15 anonim válasza:
Nem érdemes benne maradni egy ilyen kapcsolatban, én legalábbis erre jöttem rá 16 év után. Ha nincs extra visszatartó erő (gyerek, közös vagyon), akkor mindenképp belevágnék.
5/15 A kérdező kommentje:
közös ház van, amit 3 éve lakunk...de az sem tart vissza...
2019. aug. 23. 16:43
6/15 anonim válasza:
Válás előtt én mindenképp megpróbálnák valamit tenni a házasságért. Már csak azért is, hogy később nehogy megbánd.
Próbáljatok közös programokat szervezni házon kívül, új dolgokat kipróbálni. Ha ez sem segít, akkor a külön költözés is egy opció. Néha a épp távolság hoz össze két embert. Ez persze nem minden kapcsolatnál működik. De mindenképp érdemes kipróbálni. :)
7/15 A kérdező kommentje:
közös programok: probaltuk...de már arra jöttem rá, h rühellem a vele töltött időt... :( tudja h már nem szeretem..kérdezte..de ő még probalja menteni a menthetetlent...és sajnálom is őt nagyon...de szánalombol megint vele maradni..igy elveszem az ő esélyét is h uj életet kezdjen..
2019. aug. 23. 16:45
8/15 anonim válasza:
Pont így gondolom én is, ahogy Te, nem akarom az ő esélyét elvenni családra, új életre, ha tudom, hogy én már nem akarom ezt megadni neki. Illetve én ezt már múlt időben írom, mert én ezek miatt szakítottam.
10/15 anonim válasza:
A halogatással mindkettőtök idejét rabolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!