Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a nők akarnak komoly, lovagias, illedelmes pasit találni?
Te sem úgy nézel ki, hogy elfogadod a sima nemet. Az ilyen irjak vissza, hogy de miért, miért nem kap esélyt, nem is ismerem még... A vége pedig az lesz, hogy büdös rib.nc vagyok.
Egy normálisan megfogalmazott írásra, amin látszik, hogy tettek bele energiat, még válaszolok is, de a körlevelekre, egymondatos nyegle iromanyokra nem.
Én most nagyon ráérek, udvariasan válaszolgatok is mindenkinek, aki rámír. Ez általában egyidejűleg 5 embert jelent. Ebből három nem azonnal válaszol, hanem mondjuk csak másnap, akkor újra meg kell néznem, hogy ki is ő, mit is akartam neki írni... Tényleg kedvesen váltok mindenkivel pár szót, nem rendezem le egy sima nemmel, azt bunkóságnak tartanám.... iszonyat sok idő megy el vele. És amiket már írtak: sokan nem fogadják el a nemet, ott van az adatlapomon, hogy miért nem, de nem olvassák el, stb. stb. stb.
Jelzem, a férfiak sem írnak ám mindig vissza, még akkor sem, ha amúgy ők kezdeményezték a beszélgetést! :D
Múltkor is Tinderen írt valaki egy bókot a képemre, megköszöntem, erre szétvált tőlem. :D
Kérdező eddig te hol éltél? Évek óta tele van a net azzal, hogy a nők, hogyan "viselkednek" társkeresőkön.
Azzal is, hogy milyen kifogásokat keresnek.
Egyébként rossz hírem van, marhára nem olvassák a leveled, megnézik a képed és onnantól ejtenek a "hejcegkisasszonyok".
Örülj annak a kettőnek aki válaszolt.
35#
Lehet,hogy igazad van. És 10ből 9nő azt mondja a külső nem számít! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!