Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a nők akarnak komoly,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a nők akarnak komoly, lovagias, illedelmes pasit találni?

Figyelt kérdés
Bocs,hogy ide irok,de most gurult el a gyógyszerem. Regeztem a randivonalra,becsengettem a tagságot.Szörföltem az oldalon,akinek úgy gondoltam irtam.(semmi perverz,semmi bántó) 10 nőből,2 vállaszolt. A maradék 8 mintha meg se kapta volna a levelem. Nem azon vagyok kibukva,hogy nem érdeklem őket! Tudom magamról,nem vagyok egy borotvahab reklámarc.Alap bunkóságnak tartom,hogy nem is böfög vissza. Megtisztelem azzal,hogy irok neki,ezek meg semmi. Legalább egy "bocs nem" vagy "már ismerkedem" vagy legalább egy "tiplizz kiscsíra" beszólás. Mintha egy központ álltal generált "nőnek" irnák. Ezek a nők akarnak komoly megbízható,udvarias pasit??? Bameg ők se tudnak viselkedni! Ha szólnak hozzám,válaszolok. Alap. Vagy én gondolkodom balfékül?

2019. júl. 22. 19:54
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
"Nincs időm visszairni" Ez tetszik. Arra volt idő,hogy végigolvassa a levelem. Kb 2perc. Végignyálazza a képem kb 30másodperc. Megnézze az adatlapom 30másodperc. De arra "nincs idő" hogy BOCS NEM? Ami kb 5másodperc?
2019. júl. 22. 20:12
 12/37 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem pont emiatt nem válaszolnak, mert annak egy újabb levél lenne a vége. És akkor se esne jobban, hidd el.
2019. júl. 22. 20:17
 13/37 anonim ***** válasza:
89%
Fogadd el kerdezo, nem igy mukodik az internetes ismerkedes. Kar ezen hoborogni. De tudod mit? Csinalj egy noi reget egy jobb no kepeivel. Kivancsi vagyok mikor unnad meg a bocs nemek irogatasag, foleg mikor erre meg jonnek a valaszok is, hogy bunko ribi meg azt hiszed olyan nagy szam vagy stb stb. Komolyan. Nezd meg kicsit a noi oldalt.
2019. júl. 22. 20:17
 14/37 A kérdező kommentje:

10# utolsó online időt nézek. Az már felejtős ha 1éve nem volt fent.

9# Én értek a szép szóból,hogy nem. Ha valaki nem érti,akkor lehet tiltani

2019. júl. 22. 20:19
 15/37 anonim ***** válasza:
87%

A férfiak többsége nem ismeri a "nem"-et, azért nem válaszolnak. Ha tudnád milyen reakciók jönnek egy nem-re...

Neten meg más szabályok vannak, mint élőben. Senkinek sem kötelessége válaszolni.

2019. júl. 22. 20:19
 16/37 anonim ***** válasza:
91%
Vagy egy csomó profil olyan, mint amit a 11-es ajánl, férfiak regeltek nőként kiváncsiságból, te meg nekik írogatsz.
2019. júl. 22. 20:20
 17/37 anonim ***** válasza:
93%
Hát, ha a sokadik "hülye ribi" üzenetet kapnád, akkor te is meggondolnád, hogy kinek válaszolt. És valami újdonság: ezek a nők nem tudják, hogy te hogyan fogsz reagálni, hiszen NEM ISMERNEK. Könnyebb elfogadni, hogy ez így megy, mint kiborulni. Foglalkozz azzal a 2 nővel, akik válaszolnak!
2019. júl. 22. 20:22
 18/37 anonim ***** válasza:
28%

Na, én pont ilyen pofonok miatt nem "kínálom" magam társkeresőn. Elég nekem face to face hogy levegőnek néznek a nők, pedig nem vagyok ronda. Eléggé gátlásos és szerény típusnak mondom magam, nyilván ezért nem fektetnek belém energiát a nők. Ma már többet ér egy rámenős és nagydumás alak, az sem baj ha nem annyira macsó külsejű.

Én csalódtam már eleget a nőkben...

30/F

2019. júl. 22. 20:22
 19/37 A kérdező kommentje:
Már bánom,hogy belevágtam. Ez volt az első és utolsó. Illem az béka sgge alatt. Soha többet nem csengatek ilyen szarért.
2019. júl. 22. 20:23
 20/37 A kérdező kommentje:
Engem csak az döbbent meg,hogy a fehér herceget keresik,aki jó modorú inteligens stb. Ők meg közbe . . .
2019. júl. 22. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!