Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan nő akinek nem gond, ha férfi vékony testalkatú?
Elég vékony férfi vagyok. 182cm/75kg. Eddig minden barátnőm megjegyezte, hogy nagyon vékony vagyok. Járok edzeni, próbálok tenni ez ellen, de alapvetően jól érzem így magam.Úgy vettem észre csak a duci nőknek jönnek be a vékony pasik. Én átlagos vagy vékony párt szeretnék.
Nők véleménye érdekelne. Nagyon nagy megalkuvás egy nőnek vékony pasival járni?
Van, de ha nem találsz, akkor keress magadnak egy pasit.
Itt Gyakorin találsz rengeteget, akinek csak az számít, hogy a nő vékony legyen. Nem baj, ha mellette rohadnak a fogai, buta, rusnya, csak plusz kilók ne legyenek.
Bocsanat. Ha valaki vekony, nyurga, szeles vallu, lapos hasu, mellesleg valodi, nem szteroid izmai vannak, az egyreszt pont tetszik, modell-alkatu nokent, meg mellesleg a ferfi modellek is ilyenek.
Ertem, hogy nem macsos, meg nem is drogdileres kulso, de azert vannak meg, akiknek kimondottan ez tetszik. Igaz, a magyar izles hungarikum.
Talan van meg rajtam kivul jo alaku no, akinek nem problema, sot.
Hidd el, nincs.
Csak a kigyúrt vadállatokra van igényük a nőknek.
Ne is próbálkozz, teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!