Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan nő akinek nem gond, ha férfi vékony testalkatú?
Elég vékony férfi vagyok. 182cm/75kg. Eddig minden barátnőm megjegyezte, hogy nagyon vékony vagyok. Járok edzeni, próbálok tenni ez ellen, de alapvetően jól érzem így magam.Úgy vettem észre csak a duci nőknek jönnek be a vékony pasik. Én átlagos vagy vékony párt szeretnék.
Nők véleménye érdekelne. Nagyon nagy megalkuvás egy nőnek vékony pasival járni?
Mert nem tetszenek.
Egy férfi 180centitől kezdődik kezdjük ott. Az egyszálbelű 60kg-os egyedeknek lehet, hogy himbilimbijük van, de hogy az nem izmos, az is biztos. Megint fogalom zavr van, de nagyon. Gyere állítsd ide mellém, h lásd mit nevezünk izmosnak. 190cm magas, 105kg vagyok, és 16éve kondizom rendszeresen. Jah ha a testzsír százalékom érdekel akkor 10-15% körül van. Rajtam pattognak az erek. Ne keverjük a szezont a fazonnal. Egy 30m2-es roskadozó faház sem luxus ház. De megint nézőpont kérdése...
jahogy szerinted csak az férfi aki 500 kg os benga állat,oké,te beteg vagy
"Egy férfi 180centitől kezdődik kezdjük ott."
Gondolom apádnak, meg anyádnak is annyi agysejteik vannak, mint neked. Sajnálni tudlak, hogy IQ-szinted a béka s..gge alatt van. Csak a magadfajta egysejtűek hiszik azt, mint amit fent kiemeltem.
Szerintem meg a férfi ott kezdődik, hogy nem ilyen b..romságokat állít.
Egyébként mire vagy úgy magaddal? Hány km-t tudsz egy huzamba lefutni megállás nélkül? Attól, hogy emelgeted a súlyokat azzal nem mész semmire. Vágd magad képen az egyikkel, hogy legalább észhez térj.
Hány éves komoly kapcsolatban vagy jelenleg? Ja, bocs, voltál már egyáltalán nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!