Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem a szőke+kék szemű nők jönnek be?
#11: nem azért kamu, mert ez jön be neki, hanem a ausztrálos kitétel miatt.
Amúgy a családunkban sok kék szemu, szőke nő és ferfi van, én is, nem vagyunk ausztralok. Istenem!
Úr isten! Valaki azért hulye mert azt írja hogy ÁLLTALÁBAN.
Egy szóval sem lett megemlítve az hogy CSAK ausztrál. Aki pedig nem bír értelmeset hozzászólni az miért ír hozzá bármit is? Nem bírod megállni hogy ne pötyögj be valami hülyeséget?
Teljesen logikus, hogy a skandináv orszagokat írták neked kérdező, mivel ott sok a szőke kékszemű, az ilyen nők általában északi származásúak.
De ausztráliában is vannak ilyenek, elég ha a H2O sorozatra gondolunk. De ott kevesebb, mint a skandináv országokban.
Szerintem vannak kedves Kérdező :)
Példának okáért nekem is hasonló kék szemem van, mint a képen látható hölgy. A hajam természetes színe halvány barna, de évek óta szőke vagyok, és imádom :)
25 N
Tipikus festett szőke. Talán tényleg ilyen a szeme, de lehet jó minőségű kontaktlencse is.
Minden sarkon (khm...) találsz ilyet.
A szomszéd csaj eredetileg is szőke, kék szemű. Tipikus sváb. Fehér bőr, bojler test, vastag derék, nagy mell, lapos se.gg. Bemutassalak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!