Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire lenne nálatok kizáró tényező?
Ha több hete(5-6) minden nap reggeltől estig beszélgettek egy lánnyal (nyilván ha épp dolga van valakinek nem), mindig ti keresitek, telefonon sincs semmilyen kínos csend, és láttatok már képet róla, akkor mennyire tántorít el személyes találkozó esetén ha a lány a valóságban csúnyább/ ducibb mint ahogy a képek visszaadják?
Fontos, hogy nem szerkesztett képekről van szó, nem is régi képekről,de egyszerűen sehogy sem a valóságot tükrözik. Rettegek emiatt a találkozótól, mert egyébként nagyon jó az összhang..
20/l 25/f
Kérdező, hiába próbálod bizonygatni magad, fogadd el, hogy így is tetszel neki és ő szerintem nem lát majd különbséget.
Te misztifikálod túl az egészet.
De, tévedhet akkorát.Én pl.elég kakin nézek ki kêpen,és élőben azt mondtâk mérföldekkel jobb vagyok.
Amúgy ne aggódj kérdező,ha jól nézel ki viedon,képen,de szerinted a valóság nem ilyen,az nem azt jelenti,hogy rosszul nézel ki élőben.Gondolom csak nem akarsz csalódást okozni a másiknak,de szerintem csak tùlstresszeled.
Ha élőben is tetszenél, akkor oké. Ellenkező esetben viszont annyi volt.
Nem azért, mert nem hasonlítanál a képekre, hanem mert muszáj, hogy meglegyen a szexuális vonzalom. A nélkül nincs értelme.
Azt a leborult szivarvégit. Mennyi álszent ember van itt. Még, hogy nem számít a külső, ha a szimpátia megvan. Aha...
Kimagaslóan jó lehet a kapcsolatuk azoknak, akik szexuálisan nem vonzódnak egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!