Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire lenne nálatok kizáró tényező?

Figyelt kérdés

Ha több hete(5-6) minden nap reggeltől estig beszélgettek egy lánnyal (nyilván ha épp dolga van valakinek nem), mindig ti keresitek, telefonon sincs semmilyen kínos csend, és láttatok már képet róla, akkor mennyire tántorít el személyes találkozó esetén ha a lány a valóságban csúnyább/ ducibb mint ahogy a képek visszaadják?

Fontos, hogy nem szerkesztett képekről van szó, nem is régi képekről,de egyszerűen sehogy sem a valóságot tükrözik. Rettegek emiatt a találkozótól, mert egyébként nagyon jó az összhang..

20/l 25/f

2019. júl. 21. 20:43
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
11%
Ha ő nem jön be nekem írhatsz :) mentő öv :)
2019. júl. 21. 20:45
 2/23 anonim ***** válasza:
21%

Skypon beszéljétek előtte.

Te meg legközelebb ne manipulált képet küldj annak, akivel találkozni is akarsz.

2019. júl. 21. 20:46
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
Engedd el a túlzott önkritikát. Ezek hiedelmek, meg nem történt dolgokon aggódni olyan, mint előre mentegetőzni olyasmi miatt, amit el sem követtél. 31F
2019. júl. 21. 20:46
 4/23 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem inkább veled van a baj, nincs reális önképed, utálod magad, súlyos önbizalomhiányban szenvedsz, ezért képtelen vagy elhinni, hogy valaki így is csinosnak talál téged, ezért keresel rá minden kifogást.

Bocsi, ha nőként válaszolok, itt szimplán csak pszichés problémáról van szó, semmi másról.

2019. júl. 21. 20:47
 5/23 Lazy Lover ***** válasza:
69%
Kizáró ok ... A legelején be csap mi lesz késöbb....
2019. júl. 21. 20:47
 6/23 A kérdező kommentje:
#2 végülis kiemeltem hogy semmi szerkesztés nem volt a képeken, egyszerűen akárhol készült,nem adja vissza a valóságot. Videót is kapott, de azon sem érzem hogy megegyezne a tükörben látottakkal.
2019. júl. 21. 20:48
 7/23 anonim ***** válasza:
83%

Ezért nem jó ötlet a nagyon hiperszuper beállított kép. Láttam csajt, akit csak a felkarja buktatott csak le, mert olyan szögből ment a kép, hogy átlag testalkatúnak tűnt... Nem kell túlpromózni, úgyis kiderül.

32/f

2019. júl. 21. 20:49
 8/23 anonim ***** válasza:
58%

Pedig hidd el, megegyezik a valósággal, csak te máshogy látod magad.

Amúgy meg lehet, pont a pasi manipulált a képekkel és te fogsz meglepődni :)

2019. júl. 21. 20:50
 9/23 anonim ***** válasza:
42%
Olyan nagy különbség nem lehet, a képek és a valóság között.
2019. júl. 21. 20:50
 10/23 A kérdező kommentje:
Sajnos nem részleteztem a kérdésben eléggé, nem arról van szó hogy szándékosan tévesztettem volna meg a képekkel, egész alakos képet is küldtem, videót is, sok különböző szögből,alapvetően annyi a helyzet hogy a képek minden esetben jobban sikerülnek mint amilyen a valóságban vagyok.
2019. júl. 21. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!