Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ignoráljak egy olyan nőt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ignoráljak egy olyan nőt aki második randin egy Michelin csillagos étterembe akar menni?

Figyelt kérdés

Internetes társkeresőn megismertem egy csinos lány, nagyon jó volt az első randin, viszont a második randira egy Michelin csillagos étterembe akarna menni (nevet nem mondok). Azt mondta, hogy úgy elmenne ebbe az étterembe...

Ilyenkor most nekem kéne állnom a számlát vagy mit gondol, szerintetek egy ilyen nő ilyenkor mit vár ? Lehet golddigger?

2019. júl. 21. 17:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%
Ne haragudj, de ha ezt meg kell kérdezned másoktól, akkor te magadról milyen véleménnyel lennél?
2019. júl. 21. 17:57
 12/21 anonim ***** válasza:

Menjetek xsak fizesse a részét

Lehuzos nő :))

2019. júl. 21. 18:29
 13/21 anonim ***** válasza:
23%

Neneneneneee! Kérdezd meg elfogadnak-e ott bözskét/szépkártyát vagy kajakupont. Ezt valahogy úgy beszéld vele, hogy rögzítés az arcát, aztán légyszi linkelj. :D

32/f

2019. júl. 21. 18:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az első randin te fizettél, nem? A másodikra ő javasolt helyszínt, vagyis ő fizet. :)
2019. júl. 21. 18:47
 15/21 A kérdező kommentje:
14. Uh tényleg ez így illik 😁😁
2019. júl. 21. 18:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem ùgy értette,hogy vidd el a második randin?Hanem ùgy,hogy de kipróbálná,de szívesen elmenne EGYSZER valamikor egy ilyen étterembe.Mert kíváncsi.De nem neked akart ezzel üzenni.
2019. júl. 21. 20:18
 17/21 anonim ***** válasza:
A kistücsöknek isteni az őzborjú sültje. Kánikulában a Balaton mellett nem rossz. Ha a mekit javasod nincs nála jövőd. 2. alkalommal mondam, külön fizetünk. Épp nem volt nála 15 ezer. Mondtam csá, majd lemosogatod. Ezt eljátszhatod.
2019. júl. 22. 00:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Ilyen étteremben láttam gyönyörű, igényesen öltözött nőt, jóképű szegényes ruházatú férfival. A nő fizetett. Ehhez a színvonalhoz volt szokva. A csóró nők általában szerények. Örülnek egy mekinek is. ( Fent írtam van kivétel, de nem az a jellemző ) A nő ruhájából, ékszereiből, autójából látod, milyen színvonalon él.
2019. júl. 22. 01:02
 19/21 anonim ***** válasza:

"Én letesztelném. Mondanám neki, hogy ez árban nekem húzós, de ha felezzük a számlát, mehetünk. Ha golddigger, azonnal lekopik. Ha nornális, akkor meg lesz randi."

Mi ezen a golddiggerség? Én sem állnék szóba olyan nővel, akinek 20.000 probléma.

2019. júl. 22. 01:06
 20/21 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs ezzel. Ő szeretne oda menni, megmondod, hogy ez a te anyagi helyzetedbe nem fér bele. Ha mégis menne, szívesen elkíséred, de ő fizet.
2019. júl. 23. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!