Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy nagyon buta embernek lehet barátnője?
Figyelt kérdés
Sajnos kimondottan hülye vagyok, az IQ-m 80 körüli, már többször mérték. Középiskolát alig tudtam befejezni, többször évet ismételtem. Érettségit 24 évesen tettem le nagynehezen többszöri próbálkozásra.
Szeretnék egy párkapcsolatot, de úgy látom nagyon nagy a verseny. Az árufelröltő kollégáimat is diplomás, intelligens férfiak környékezik meg, amikor a gyorsétteremben dolgoztam, az ottani csajokat is simán értelmiségiek, egyetemisták hívták el. Azért valljuk be, az okos embereknek nagyobb esélye van egy jó egzisztenciára mint egy magamfajtának.
Alapvetően jó ember vagyok, csak egy kicsit hülye. Nem értek összetett dolgokat, nehezen fogom fel a világ dolgait. Az ilyen gazdasági kérdésekben meg teljesen fogalmatlan vagyok, a nettó-bruttó kiszámítását se értem például.
Nem vagyok biztos ezeknek az IQ teszteknek a valódiságában . Nekem kétszer mérték mind kétszer 85 körüli értéket kaptam holott eggyátalán nem lógtam ki soha a sorból. Gimnáziumot végeztem utána szakiskolát, középfokú nyelvvizsgám van, most készülök levelező tanítási renden egyetemre, összetett dolgokon, a világ dolgain,gazdaságon,politikán,világnézeteken gondolkozom és beszélek,vitázok.Ugyan matekból és a logikai feladatokból mindig is rossz voltam mégis sikerült egy 3-as érettségi, a többiből 4-es,5-ös.
2019. júl. 21. 13:46
12/16 anonim válasza:
Nyugi, lehet. Engem az általános iskolán is úgy rugdostak át, ne zavarjam többé a tanítást, ne kelljen tanároknak miattam nyugtatókon élni. Még is lett volna 3 diplomás is aki hosszútávra, párnak elfogadott volna. Sors fintora, egyik tanítónő volt.
2019. júl. 21. 13:48
13/16 anonim válasza:
Min. a fél ország buta, mint a s.gg, mégis van párkapcsolatuk (lásd a sokgyerekes kisebbségieket).
Szerintem inkább pont a magas intelligencia lehet hátrány ismerkedésnél, mert az ilyen emberek jellemzően túlagyalnak mindent, tele vannak kétségekkel (míg a hülyeség sokszor magabiztossággal párosul), gyakran érzelmileg és/vagy szociálisan kevésbé fejlettek stb.
2019. júl. 21. 13:55
14/16 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy az örök munkanélküliek, szociális "segíjre" berendezkedett "honfitársaink" többsége házas és (sok) gyerekük is van... lehet nekik. :D Persze az már más kérdés, hogy milyen minőségben (jellemre leginkább).
2019. júl. 21. 13:56
15/16 anonim válasza:
11-es vagyok. Azt kifelejtettem csak,hogy a kérdésedre is válaszoljak nekem sok baratnőm volt már,több egyetemista lány is akikkel elég komoly témákról tudtam elbeszélgetni. Mondjuk én igénylem is,hogy egy lánnyal ne csak a műkörmökről,való világról lehessen hanem pl. történelem,politika,világnézet stb...
2019. júl. 21. 13:57
16/16 A kérdező kommentje:
Nem “segélyes” barátnőt szeretnék, hanem olyat akivel lehet beszélgetni. Nem diplomás dolgokról, csak úgy normális témákról. Sajnos amikor kiderül hogy nem beszélek semmilyen idegen nyelvet, buktam a suliban és diplomám sincs, minden értelmes nő leráz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!