Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek egy nagyon buta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy nagyon buta embernek lehet barátnője?

Figyelt kérdés

Sajnos kimondottan hülye vagyok, az IQ-m 80 körüli, már többször mérték. Középiskolát alig tudtam befejezni, többször évet ismételtem. Érettségit 24 évesen tettem le nagynehezen többszöri próbálkozásra.

Szeretnék egy párkapcsolatot, de úgy látom nagyon nagy a verseny. Az árufelröltő kollégáimat is diplomás, intelligens férfiak környékezik meg, amikor a gyorsétteremben dolgoztam, az ottani csajokat is simán értelmiségiek, egyetemisták hívták el. Azért valljuk be, az okos embereknek nagyobb esélye van egy jó egzisztenciára mint egy magamfajtának.

Alapvetően jó ember vagyok, csak egy kicsit hülye. Nem értek összetett dolgokat, nehezen fogom fel a világ dolgait. Az ilyen gazdasági kérdésekben meg teljesen fogalmatlan vagyok, a nettó-bruttó kiszámítását se értem például.

2019. júl. 21. 13:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A bruttó az egész a 100%, a nettó meg a maradék amit kézbe kapsz ebből az állam már zsebre tette a magáét!
2019. júl. 21. 13:10
 2/16 anonim ***** válasza:
Lehet, sok buta ember van nemtől függetlenül.
 3/16 anonim ***** válasza:
40%

Buta létedre túl kultúrált vagy. Kénytelen leszel ebből engedni és/vagy inni/drogozni, hogy barátnőd lehessen.

32/f

4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiteles a kérdés, 80-as IQ-hoz képest túl jól fogalmazol, az írásképed alapján egyáltalán nem tűnsz ostobának. :P

De azért válaszolok... pár éve osztálytalálkozónk volt, és számomra komoly meglepetés volt, hogy az egykori "osztály hülyéje" volt mindannyiunk közül a legirigylésreméltóbb helyzetben. Már-már csöpögősen boldog házasságban (gyerekük nem lehetett a feleségével, egymásnak éltek), a munkájában is szépen lépdel előre - nem kell nagy dolgokra gondolni, apró célokat tűzött ki, de azokat megvalósította...

Én komolyan irigyeltem, mert hiába van átlag feletti IQ-m, egy az élet egy csomó területén ez nehezítő tényező, sokkal magasabbak az elvárásaim magammal és a környezetemmel szemben, illetve a környezetem elvárásai is magasabbak velem szemben...

2019. júl. 21. 13:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja és eszembe jutott egy másik ismerősöm... ő valamiért szereti játszani a buta, műveletlen, egyszerű lelket. Érettségije nincs, viszont van egy jó szakmája. Egyszer-kétszer beszélgettünk kettesben, és kiderült, hogy nagyon is intelligens és művelt. Megkérdeztem, hogy ezt miért "titkolja". Elmondta, hogy neki jó így, sokkal többen fogadják el olyannak, amilyennek mutatja magát, könnyebben boldogul az életben.
2019. júl. 21. 13:15
 6/16 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%
Szerintem nem az IQ-d 80, hanem te vagy egy 80-as szintű troll. A 80-as IQ-val rendelkező emberek nem, hogy nem értik a nettó-bruttó kiszámítását, hanem nem is érdekli őket.
2019. júl. 21. 13:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Lehet de kisebb az esélye. Sajnos azt kell írnom, hogy a diplomás lányoknál csökken az esélyed. Viszont az írásod szimpatikus, rendes srácnak tűnsz, ezzel megfoghatsz egy lányt. Legyél kedves és nem bunkó ha jóindulatú vagy akkor nőnek az esélyeid.
2019. júl. 21. 13:22
 8/16 anonim ***** válasza:

Az írásod alapján nekem értelmesnek tűnsz. Szerintem az önértékeléseddel lehet inkább bajod. Simán találhatsz még magadnak kapcsolatot. Olyan embereknek is van párja, akik még egy mondatot sem tudnak rendesen megfogalmazni. De mint írtam, te messze nem ez a kategória vagy.

Leírok neked viszonyításképp egy történetet. Volt gimiben egy osztálytársam, akit kisegítő iskolából vettek fel. Mivel az ottani színvonalhoz képest jó jegyei voltak, ezért átvették. Rettenetesen alacsony IQ-ja van ennek a személynek, viszont eszméletlen szorgalmasan tanult és borzasztóan kedves. Kijárta időben a gimit és még egyetemre is felvették, azóta diplomája is van. Persze nem orvosin végzett, de tőle ez akkor is nagy szó. Így az írásod alapján te ennél a lánynál értelmesebb vagy. Szóval ebből csak azt akartam kihozni, hogy hatalmas szorgalommal, akarattal és egy kis önbizalommal belőled is lehetne bármi. Ezt hidd el nekem.

2019. júl. 21. 13:26
 9/16 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam, a tanulás sem ment. Csoda, hogy általánosban nem buktam meg. Tényleg igaz a 80 körüli IQ. Azt mondják, van EQ is, az nekem magasabb viszont. A tanulással, tanulandó dolgok megértésével van nagy bajom. Nem vagyok debil vagy bunkó. Érdekelnek dolgok, csak nem fogom fel őket olyan könnyen mint mások. Pl az említett nettó-bruttó másoknak egyértelmű, fejben is kiszámolják, nekem papíron levezetve se volt egyértelmű.

Az írásomoj, fogalmazásomon nagyon sokat dolgoztam, de szóban nem megy ilyen könnyen, gyakran belebonyolósok a mondókámba és keverem a dolgokat.

2019. júl. 21. 13:26
 10/16 anonim ***** válasza:
# 9: 130 feletti az IQ-m, de soha nem foglalkoztam nettó-bruttó számítással, neten beírom a megfelelő felületre és máris kiadja. (Az is az IQ-hoz tartozik, hogy a lehető legegyszerűbben oldjunk meg problémákat.)
2019. júl. 21. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!