Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zaklatók után más is távolságtartó?
Tavaly volt egy srác, aki hetekig írogatott, a végén a letiltás volt csak megoldás. Idén is randiztam egy sráccal, akinek pár alkalom után megmondtam, hogy nem egymást keressük. Beszéltünk utána is párszor, aztán bekattant nála valami és szabályosan zaklatni kezdett, hiába kértem ezerszer, hogy hagyjon békén, féltem már tőle egy idő után. Ismerősi körben is ezer példát láttam, gondolom férfi oldalról is van ilyen.
Az a baj, hogy ezek a srácok normálisnak tűntek, okosak, kedvesek, kellett pár hét hogy "megmutassák" az igazi arcuk.
Az a baj, hogy a randizás elkerülhetetlen, de már ott tartok, hogy a számom sem merném megadni az első pár hétben, kb keresem a jeleket, hogy ez "na, ez is kattos". Holott a többi randipartnerem és a volt párjaim is teljesen normálisak voltak.
Mással is volt ilyen? Tudom, hogy nem kéne rémeket látnom, de nagyon nehéz így előítéletek nélkül kezdeni. Vannak saját történeteitek? Ti hogy kezelitek ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!