Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Introvertált nőként, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált nőként, vagy introvertált férfiként nehezebb az ismerkedés?

Figyelt kérdés

Férfiként én az tapasztalom, hogy nekünk nehezebb, mert a szokás úgy tartja, hogy a férfinek kell kezdeményezni. Bár mivel már a mai világ eléggé megváltozott, így semmi nem lehetetlen, mert már van, hogy a nők is kezdeményeznek. Bár őszintén magam sem tudom, hogy egy introvertált személyiségű emberhez ugyanúgy introvertált lenne való, mert ezek az emberek jobban megértik egymást. Vagy egy nyitottabb típusú személyiség? Az én esetemben lány, csak olyan nehéz megtalálni az igazit.

22/F

2019. júl. 19. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

"sokan abban az illúzióban élnek itt, hogy elég annyi, hogy valaki p#nával születik ahhoz, hogy udvarlók ezrei ostromolják"

Pasiként is gáz, ha nem tud valaki felszedni egy csajt, nem hogy ha még puncid van és még úgysem megy az ismerkedés. Eszed is van látom, tinder, aha, szexpartnerkereső kell neked is... csak egy rib... vagy te is csak szűz..

2019. júl. 19. 12:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 anyád amúgy büszke rád? Írtam, hogy NEM tinderezek, nem is próbáltam soha, biztosan én vagyok a kvák kvája úgy is, hogy még csak nem is csókolóztam... Szó nincs arról, hogy "nem megy" az ismerkedés, egyszerűen csak nem érdekel a dolog, nem tetszik senki, nem próbálkozom vele, mással vagyok elfoglalva és jól érzem magam így is. Nem mindenkinek való a szerelem meg a párkapcsolatosdi.
2019. júl. 19. 12:47
 13/17 Halmai Annamária ***** válasza:
55%
Szerintem itt a gyakorin sokan összekeverik az introvertált és a rakás szerencsétlenség fogalmát.
2019. júl. 19. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Férfiként nehezebb, de ahogy körülöttem látom, inkább extrovertált személyiségű lányok vannak ilyen pasikkal.
2019. júl. 19. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Nokent ugy gondolom hogy nezehebb ferfikent, ugyanis egy vonzo, szep, kedves visszahuzodo lany meg jobban fel is szokta kelteni a ferfiak erdeklodeset mit nagyszaju tarsaik. Viszont a ferfiakban mindig vonzo szerintem a magabiztossag es ambiciozussag es valahogy ezeket nem tufom egy csendes ferfihoz olyan mertekben kotni mint egy extrovertaltabbhoz.
2019. júl. 19. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:

#15 "egy vonzo, szep, kedves visszahuzodo lany meg jobban fel is szokta kelteni a ferfiak erdeklodeset"

És mi a helyzet a nem vonzó, ronda, kedves visszahúzódó lányokkal? :D

2019. júl. 19. 17:01
 17/17 anonim ***** válasza:
93%
Egy introvertált nő kétszeres hátránnyal indul. Nem elég, hogy nő, és mint olyan általában egy valakire vágyik, még introvertált is, így azt a valakit végképp nem tudja rábírni, hogy lépjen.
2019. júl. 20. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!