Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt ilyen lányok? Részletek lent.
Sziasztok
Tegnap beszélgettem egy női ismerősömmel, aki azt mondta, hogy vele huszonéves koráig nem foglalkozott kb senki és rá se hederítettek a fiúk. Amit nem is igazán értek mert egy tök normális és aranyos, vékony lány. Ennek eredményeképpen általában csak otthon ült és várta hogy valaki rátaláljon és a kevés önbizalma miatt nem mert sose kezdeményezni vagy eljárni sehova. Egy barátom aztán valamilyen véletlen folytán rátalált és mint később kiderült, nagyon jól összeillettek és azóta is együtt vannak.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy vannak itt hasonló Budapest környéki nők akik ilyenek? Sajnos nem igazán sikerült rájönnöm, hogy lehetne "megtalálni" a hasonló, általam nagyra becsült hölgyeket, ezért teszem fel a kérdést.
Köszönöm a válaszokat.
Teljesen nem, de egy része rám is igaz, viszont én nem vagyok pesti
21
No, akkor én is beállok a sorba. Igaz;
- nem vagyok pesti
-nem vagyok egy tök normális és aranyos, vékony lány
-nincs szándékomban ismerkedni
A többi azonban stimmel... :-))
Én. 22 éves koromban ismerkedtem először és akkor is csak neten.
Nem tudom, hogy előtte rámnézett-e valaha valaki. Egyszer ezt elmondtam egy férfi ismerősömnek, aki azt mondta, talán inkább csak nem vettem észre. Mindenesetre végeredményben nem volt különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!