Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jön be a férfiaknak az olyan nők akik abszolút semmi sminket, alapozót nem használnak és utálják is ezeket a dolgokat?
Én inkább azt nem értem, hogy akik súlyos pénzeket költenek sminkre, körömlakkra, illatszerre és minden egyéb kozmetikumra miért akarnak a fenntarthatóságról meggyőzni másokat.
Ráadásul nekem nagyon tetszik a világos pilla és szemöldök is, különlegesnek látom.
A kérdés inkább az, hogy van-e a nőnek erre szüksége?
Mert bizony lehet, hogy kéne...
Az eddigi barátaimnak, ismerőseimnek smink nélkül tetszettem.
Alapból kevés sminket használtam és azt is későn kezdtem el.
Nagyon fiatalos az arcom, még 30 év felett is elkérték sokszor a személyimet. Nem tudom, hogy az is közrejátszik-e, de nyaranta nagyon óvtam magam a napfénytől.
Mostani barátom nem veszi észre az alap sminket, igaza van az egyik válaszolónak sokszor még nők sem veszik észre a másik nőn a natural sminket. De tudta milyen vagyok smink nélkül, mert amikor még randiztunk csak esetenként használtam szemceruzát.
Aztán jött egy alapozós korszak és bár kímélő, mindenmentes alapozót használtam (miatta is), eléggé tönkrevágta a bőröm.
Most nem használok alapozót, stb., hanem a bőrápolásra fordítom inkább azt az összeget, hámlasztok stb.
Többen megdicsérték kollégák közül is, hogy sokkal szebb lett a bőröm.
Erre mit közölt pár hónapja a barátom? Hogy ő szeretné, ha olyan erős sminket használnék mint Kim Kardashian és tsai. Mert szerinte az a szép.
Szóval érdekes dolog ez, valaki elhiteti veled, hogy szép vagy így is, aztán közli de azért jó lenne a kilós smink, kontúrozással+ hordhatnál műszempillát.
Értelmes, visszafogott férfi.
Elvileg imádják a smink nélküliséget, de gyakorlatilag utálják, mert majdnem hogy csak a kisminkelt nőkre mondják, hogy szép. :)
Tudod kering a neten egy karikatúra arról, hogy a férfiak azt mondják, ők csak egy természetesen szép nőt szeretnének. A gyakorlatban meg a Kardashian féle kreálmányokra csorgatják a nyálukat. És pontosan így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!