Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy egy 36 éves férfi még szűz és abszolút nem érdeklődik a nők iránt?
Figyelt kérdés
Legjobb barátom egy 36 éves férfi úriember. Sose volt barátnője tudom hogy még szűz és abszolút nem akar barátnőt teljesen idegen hagyják a nők. Nem érdekli őket egyszerűen hihetetlen hogy lehet ilyen férfi egyáltalán férfi egy ilyen ember2019. máj. 1. 19:03
1/7 anonim válasza:
Miért olyan hihetetlen hogy nem érdeklik a nők látszólag téged se érdekel hogy vesszőkkel értelmesebbé tedd a mondanivalód na őt pont ennyire nem érdekli az élet ezen része ritka de van ilyen jó eséllyel olyan aszexuális akit a kapcsolatok érzelmi része sem vonz.
2/7 anonim válasza:
Aszexuális. Amúgy meg semmi közöd hozzá.
3/7 A kérdező kommentje:
Aszexuális csak nő lehet úgy tudom
2019. máj. 1. 19:25
5/7 anonim válasza:
De ez neked miért gond? Tudnál neki bejelentkezőt ajánlani? Ha neki így jó, akkor legyen.
Én 37 vagyok egy kapcsolatom sem volt még az életben, pedig én szeretnék, de nem jön össze. Ennyi.
6/7 anonim válasza:
Miért kell letámadni a kérdezőt? Miért ne érdekelhetné a dolog, elméleti síkon? Nekem volt egy rokonom, nála gyerekkori defekt volt az oka (anya korai halála). Egy nője volt, az is 37 évesen, de pár hétig tartott, azóta sincs neki, nem is keres (ettől még nem nyomi, csak lelkileg.)
7/7 anonim válasza:
Csak megkeseredett ! Lehet pár éve még érdekelték a nők csak kutyának sem kelett ! Most meg már úgy van vele nem is érdekli tovább .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!