Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy segítsek barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segítsek barátnőmnek pasit találni, ha nem hajlandó kimozdulni, sem társkeresőzni?

Figyelt kérdés

A félreértések elkerülése végett: Mindketten lányok vagyok, úgy értettem a barátnőt. :D

Egy ideje megkért, hogy segítsek neki kapcsolatot találni (kapcsolatot szeretne, nem egyéjszakást). Én nagyon szívesen segítenék neki, de akárhányszor ha hívom, hogy menjünk el valahova, soha nem jön, mindig kifogásokat keres. 10+ ötletet mondtam már, sokat ezen az oldalon ajánlottak, volt, ami engem érdekelt volna, és szívesen elmentem volna vele oda, vagy csak egyszerű dolgok, hogy legalább kimozduljunk és emberek között legyen. Mondtam, hogy ha egyik se tetszik (pedig tényleg elég sokat írtam), mondjon ő valamit, de azzal van a probléma, hogy egyáltalán nem akar elmenni otthonról.

Javasoltam neki a társkeresőket is, de az se tetszik neki (mondjuk ezt megértem).

Szerintem ő arra vár, hogy én ismerjek meg valakit neki, aztán mutassam be őket egymásnak... Egyszer érdeklődött volna egy haverom iránt, de abból végül nem lett semmi, egyéb okok miatt.

Én tényleg szeretnék segíteni neki, örülnék neki, ha boldog lenne valakivel, de ez így nagyon nehéz. Van valami ötletetek?

2019. júl. 16. 23:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzetet.

Mármint ez a "kellene is egy társ", de közben mégsem, mert fél az ember a csalódásoktól stb.

Először is: nagyon jó barátnő vagy!!! ezt mindenképp szeretném elmondani. :)

Hasonlóképp én is megkértem pár barátnőmet, hogy ugyan "segítsen" már (nyilván nem úgy, hogy helyettem keressen valakit és menjen is el helyettem randira), de sajnos az én esetemben az összes barátnőm a saját párjával van elfoglalva, szimbiózisban vannak jelenleg :D úgyhogy én maradok magamnak :D

A társkeresőt megértem, hogy nem akarja, egy időben próbálkoztam vele én is, és rengeteg...khm...intim képet kaptam :'D

Amúgy meg, ha nincs kedve elmenni valahova, legyél vele erélyesebb, hogy már pedig most megyünk és kész!

Meg amúgy lehet kicsit az önbizalmát is növelni kellene, nemrég volt túl szakításon? vagy már egy ideje egyedül van? ez sem mindegy. Vagy ha annyira depis időszakát éli, akkor az is segíthet ha nem konkrétan társkeresés céljából mozdultok ki, hanem csajos este, közös mozi, vagy átmész hozzá egyet filmezni vagy bármi. :)

Én nagyon boldog lennék, ha lenne egy ilyen barátnőm mint Te! :)

26/N

2019. júl. 17. 14:50
 12/16 anonim ***** válasza:
20%
Milyenek a paraméterei? Magasság, testsúly, stb? Lehet tudok segíteni.
2019. júl. 17. 15:21
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :)

#5: Hát, ez az oldal a mentális betegek gyűjtőhelye. 🤔 Szóval pacsi!

#7: Igen, én is így gondolom. Elmondtam neki, hogy szerintem ez így van, de csak mint személyes véleményemet. Azt mondta, hogy neki szerinte akkor is segítene egy kapcsolat. Ha ő így érzi, én nem szólok bele.

#8: Elhiheted, hogy mondtam már neki. Persze nem üvöltöttem le a fejét, mert azért nem fogok bunkón viselkedni. De kifejtettem már a véleményemet erről is, hogy ahhoz, ha változást szeretne, neki is változnia kellene egy kicsit.

#11: Ohh, köszönöm. :) Soha nem volt még kapcsolata (egyébként nekem se). Eleinte úgy próbálkoztam, hogy csak baráti programokra hívtam, de az méginkább nem jött össze, ezért taktikát váltottam, és már alapból úgy kezdem, hogy ismerkedős helyre viszem, hátha akkor jobban érdekli a téma. Továbbra sincs eredmény (mármint nem jött még velem sehova egy jóideje), de úgy veszem észre, hogy így jobban hajlik efelé. Amit amúgy magamra vehetnék. :D De nem teszem, ha neki jó, nekem is jó.

2019. júl. 17. 15:32
 14/16 anonim ***** válasza:
A külsejével van baj? Hogy néz ki? Hány éves?
2019. júl. 18. 15:30
 15/16 anonim ***** válasza:

De mit ért ő "kapcsolat" alatt?

Akkor kimozdulna, felolvadna, feléledne?

2019. aug. 7. 19:34
 16/16 anonim válasza:
Az ilyennek nem jó semmi, nem való semmi, rendeljen egy vibrátort és szórakoztassa magát otthon. Igazi balfék ember az ilyen, akinek abból áll az egész élete, hogy ledolgozza a kis 8 óráját, aztán megy haza szépen sorozatokat nézni, és sírdogál a párnájába, hogy jajj nincs senkim. Mit vár? Hogy majd lecserélik a postást valami szexi fiúra, becsönget hogy itt vagyok tégrd akarlak? Röhej. Randiztam én is olyan pasival, akinek szerintem már így utólag kínszenvedés volt az is hogy megerőltette magát és elhívotz egy pizzériába randizni, persze olyan helyre ami a lakásához 2 percre van gyalog. Aztán pedig nem. volt hajlandó randira hívni, mert ő nem mozdul ki, meg ilyenek, menjenek fel kávézni meg menjek át filmezni, de ő nem fig itt randizgatni. Na hát hagyjuk az ilyet nagyon gyorsan ignoráltam. Menjen és éljen a 4 fal között úgy ahogy akar, de én ehhez senkinek nem fogok asszisztálni. Azért tegyük már az Isten szerelmére oda magunkat, ha kapcsolatot akarunk, én nem is értem mit gondolnak az ilyen emberek.
2020. febr. 3. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!