Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok egy ilyen pasiról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés
Egy hete beszélek egy pasival facebookon. Még nem találkoztunk. Azt mondta hogy ő házasodni szeretne (azt nem írta hogy velem), és leírta hogy milyen neveket képzel el a gyerekének. Van úgy hogy utoljára én írok, de nem utána nem ír semmit. Ő nem annyira kérdez, de ha jár valahol akkor arról beszámol úgy hogy képeket küld nekem róla. Ő nem féltékeny típus, ha más pasikat is megnézek mellette, őt az sem zavarja. Az exe is megnézhetett mellette más pasikat. Őt még az sem zavarja ha az exemről vannak emlékeim a szobámban. De neki nincs már az exéről. Meg az exe megcsalta, és kihasználta. Az exének volt úgy hogy vett értékes ajándékot.
2019. júl. 16. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lelki szemetesláda vagy. Szerintem.
2019. júl. 16. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős.
2019. júl. 16. 16:48
 3/6 Mihago ***** válasza:
30%
Kiégett, sérült férfi. Tele van velük a világ. Szinte minden 30 fölötti férfiba kegyetlenül belerúgott már valami önző qva.
2019. júl. 16. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
Persze, mert férfiak még véletlenül se rúgnak bele a nőkbe.
2019. júl. 16. 17:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel baj, ha te nem akarsz tőle többet. Nekem is van ilyen pasi az életemben, ha unatkozom, ráírok, meg én is elmesélem a kalandjaimat. :D Ő dettó ugyanezt csinálja.

Ha többet szeretnél tőle, az szívás, már abban a kategóriában vagy, ahonnan nem fogsz tudni kimászni. Ebben az esetben jobb, ha hanyagolod.

2019. júl. 16. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Uhh, hanyagold. A saját érdekedben.
2019. júl. 16. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!